Συνελήφθη η Super Κική: «Μετά από τόσα χρόνια θα ξανακοιμηθώ στα κρατητήρια» (Pics)

«Υπάρχει κάτι πιο εμετικό απ’ τον Λιάγκα»: Ευθεία διαδικτυακή επίθεση από τη Super Κική σε δημοσιογράφο του ALPHA – Η ανάρτησή της (Pic)

Άκρως δηκτικό το σχόλιό της.

Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε η γνωστή Super Κική, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram, κατά του δημοσιογράφου του Alpha, Δημήτρη Παπανώτα.

Η Super Κική μάλιστα σύγκρινε τον Δημήτρη Παπανώτα με έναν άλλο δημοσιογράφο, τον Γιώργο Λιάγκα τον οποίο εμμέσως χαρακτήρισε εμετικό.

Χαρακτηριστικά το σχόλιό της στο Instagram ήταν το εξής: «Τελικά ίσως υπάρχει κάτι πιο εμετικό από τον Λιάγκα και είναι τούτος! Απλά είναι τόσο αόρατος που τον ξεχνάω τόσα χρόνια. Άστο διάολο γριά τόσα χρόνια μες τη μέση».

Το συγκεκριμένο ποστ, συνοδεύεται από μια φωτογραφία του Δημήτρη Παπανώτα, οπότε είναι εμφανές πως αναφέρεται στον ίδιο.

Δείτε της ανάρτησή της:

«Υπάρχει κάτι πιο εμετικό απ' τον Λιάγκα»: Ευθεία διαδικτυακή επίθεση από τη Super Κική σε δημοσιογράφο του ALPHA - Η ανάρτησή της (Pic)

 

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό, η Super Κική είχε τραβήξει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας με μια κόντρα που είχε τότε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα, στον οποίο και αναφέρθηκε και στη σημερινή της ανάρτηση.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.