«Το τροχαίο αυτό δεν είναι του Trannos» | Η αλήθεια για το χθεσινοβραδινό ατύχημα του τράπερ και τα λάθος πλάνα (Vid)

Trannos: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του – Mε ποιον πασίγνωστο τράπερ έχει παιδί (Pics & Vids)

Ξανά μαζί μετά από έναν σύντομο χωρισμό.

O τράπερ Trannos διανύει μία από τις πιο επιτυχημένες περιόδους της ζωής του στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά δεν πάει πίσω. Ένας από τους αγαπημένους νέους καλλιτέχνες της νεολαίας έχει στο πλευρό του τη σύντροφό του η οποία διανύει τη δική της καλή περίοδο ούσα influencer με πάνω από 200.000 ακόλουθους στο Instagram.

Η Cinderella aka Poppy όπως τη βρίσκεις στα social media είναι η σύντροφος του νεαρού τράπερ για δεύτερη φορά καθώς στο παρελθόν ήταν πάλι μαζί αλλά είχαν χωρίσει για ένα διάστημα. Η εντυπωσιακή ξανθιά με τα ατέλειωτα τατουάζ είναι 22 χρονών και έχει ένα αγοράκι από την προηγούμενη σχέση της με τον επίσης τράπερ Ricka.

Τrannos και Cinderella περνούν πολύ χρόνο μαζί και συνεργάζονται και επαγγελματικά καθώς σε πολλά από τα βίντεό του θα βρεις τη γνώριμη φιγούρα της να του παίρνει συνεντεύξεις.

«Ο δεν είναι ερωtευμένος, ο Trannos είναι πληγωμένος. Όλα καλά, όλα στο παιχνίδι είναι. Το νέο μου τραγούδι λέει ότι δεν με ήθελαν οι γονείς της γιατί είμαι ρεμάλι. Εννοείται πως ότι γράφω ισχύει. Έτσι είναι, τη στεναχώρια τη γυρνάμε σε επιτυχία», είχε δηλώσει  χαρακτηριστικά ο Trannos στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μετά τον πρώτο χωρισμό του με τη Cinderella.

Όπως όλα δείχνουν αυτά που τους χώριζαν ήταν λιγότερα από αυτά που τους ενώνουν γι’ αυτό και το ζευγάρι είναι ξανά μαζί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.