«H Shakira τα ήξερε όλα»: Δημοσιογράφοι την κατηγορούν περί «μούφας» απιστίας του Piqué

«H Shakira τα ήξερε όλα»: Δημοσιογράφοι την κατηγορούν περί «μούφας» απιστίας του Piqué

H απόλυτη ανατροπή.

Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα για τους λόγους του διαζυγίου της Shakira και του  Gerard Piqué, φέρνουν τα νέα ρεπορτάζ από το στενό περιβάλλον του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, καθώς ο λόγος της απιστίας από την πλευρά του αμφισβητείται.

Σύμφωνα με την οικογένεια και τους φίλους του Piqué, το ζευγάρι είχε συμφωνήσει σε μία ανοιχτή σχέση τουλάχιστον τρία χρόνια πριν τον χωρισμό τους ενώ είχε ήδη αποκτήσει τα δύο παιδιά του.

Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός στην «El Nacional de Catalunya» Jose Antonio Aviles υποστηρίζει ότι το διάσημο ζευγάρι είχε ανοιχτή σχέση τα τελευταία χρόνια αναφέροντας στο ρεπορτάζ του: «Υπάρχει μια συμφωνία σύμφωνα με την οποία “εσύ κάνεις ό,τι θέλεις κι εγώ κάνω ό,τι θέλω”, αλλά απέναντι στα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούμε να είμαστε ζευγάρι».

Οι στενοί φίλοι αλλά και η οικογένεια του διεθνή αμυντικού, τονίζουν πως ποτέ δεν περίμεναν πως η Shakira θα τον κατηγορούσε για την απιστία του: «Ο περίγυρος του ποδοσφαιριστή εξεπλάγη από τη δήλωση της Shakira».

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και η δημοσιογράφος Pillar Vidal: «Ο Piqué δε θέλει να υπάρχουν εικασίες πως ο λόγος του χωρισμού ήταν η απιστία. Ξαφνιάστηκε από τη δήλωση της Shakira».

Όλο αυτό, πάντως, καθιστά σαφές πως οι κατηγορίες περί απιστίας σε βάρος του ποδοσφαιριστή δεν ευσταθούν, κάτι που ο Piqué αναμένεται να χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.