«Το μαλλί θα το αλλάξεις!»: Κλάμα στο Τwitter με τον Κρητικό που... έπαθε σοκ με την εκκεντρική εμφάνιση της κοπέλας στο First Dates (Vid & Tweets)

«Το μαλλί θα το αλλάξεις!»: Κλάμα στο Τwitter με τον Κρητικό που… έπαθε σοκ με την εκκεντρική εμφάνιση της κοπέλας στο First Dates (Vid & Tweets)

Kι όμως, τα βρήκαν.

Η 25χρονη Λυδία από την Αθήνα συνάντησε τον Αντώνη από την Κρήτη στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του First Dates και το πιο δύσκολο από όλα για το πρώτο τους ραντεβού στο ριάλιτι του Star ήταν η συνεννόηση.

Ο Κρητικός χάθηκε ανάμεσα στις άγνωστες γι’ αυτόν λέξεις της Λυδίας ο οποίος δεν ήξερε τι σημαίνουν οι λέξεις «κρίντζ», «τσότσο», «φασαία» αλλά δεν γνώριζε ούτε τους Χατζηφραγκέτα που άκουγε η Λυδία.

«Εντάξει, τώρα το μαλλί το μωβ εκεί πέρα… δεν το περίμενα. «Άντε γεια» ήταν το μαλλί. Θα αλλάξουμε, εγώ μωβ μαλλί ξέχασέ το. Μωβ είναι οι μελιτζάνες», δήλωσε ο Αντώνης στη Λυδία κατά τη διάρκεια του First Dates.

«Είτε βγαίνεις με φίλη σου, με κοπέλα, με τη θεία σου, τη γιαγιά σου, πρέπει να κεράσεις. Αλλιώς, κάτσε μέσα!», πρόσθεσε για το τι πιστεύει.

Παρόλα αυτή και η Λυδία και ο Αντώνης θα ξαναβγούν δεύτερο ραντεβού και μάλιστα άμεσα. Παρότι υπήρχαν πολλά προβλήματα στη συνεννόηση το ζευγάρι με τα τόσα άλυτα θέματα θέλουν να τα λύσουν συνεχίζοντας το ραντεβού τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.