Ευρυδίκη Βαλαβάνη: H επική ατάκα του Κωνσταντίνου Βασάλου για τη σχέση της με τον νέο της σύντροφο (Vid)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: H επική ατάκα του Κωνσταντίνου Βασάλου για τη σχέση της με τον νέο της σύντροφο (Vid)

Όσα είπε για την πρώην αγαπημένη του.

Στην εκπομπή «Γειά σου» της Μαρίας Μπακοδήμου έδωσε το «παρών» ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος μερικές ημέρες πριν επέστρεψε από τον Άγιο Δομήνικο.

Για ακόμα μία φορά, όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- και για τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία πλέον βρίσκεται σε νέα σχέση με το μοντέλο και πρώην σύντροφο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου Γρηγόρη Μόργκαν.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως μέχρι σήμερα διατηρεί άριστες σχέσεις με την πρώην αγαπημένη του, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση κατά πόσο… ζηλεύει που εκείνη έχει πλέον νέο σύντροφο.

«Προφανώς και είμαστε φίλοι με την Ευρυδίκη. Δεν παρακολουθείς τι ανεβάζουμε στο instagram; Τα πάντα βλέπω. Γιατί να μη βλέπω τι ανεβάζει; Έχουμε άριστες σχέση με την Ευρυδίκη», είπε.

«Γιατί η Ευρυδίκη τι θα γίνει, καλόγρια μετά από μένα; Εγώ είναι ανοιχτός άνθρωπος γενικά, είμαι από τη Σουηδία», σχολίασε χιουμοριστικά, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως έχει φύγει από το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσαν με τη Βαλαβάνη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.