«Φύγετε, άντε γ@μ@θείτε!»: Απαράδεκτη επίθεση της Jennifer Lopez σε παπαράτσι - Το ντροπιαστικό βίντεο (Vid)

«Φύγετε, άντε γ@μ@θείτε!»: Απαράδεκτη επίθεση της Jennifer Lopez σε παπαράτσι – Το ντροπιαστικό βίντεο (Vid)

Τσάμπα η άσκηση που υποστήριξε ότι την κρατάει ψυχικά υγιή.

Σε κανέναν δεν είναι άγνωστη η μεγάλη αγάπη που έχει η Jennifer Lopez για τη γυμναστική και την άσκηση, είτε είναι μέσω του χορού είτε με βάρη. Επίσης γνωστό είναι το έντονο ταπεραμέντο και ο αυστηρός χαρακτήρας της, που έχει οδηγήσει κατά καιρούς σε διάφορα ξεσπάσματα, ακόμα και στον σύζυγό της Ben Affleck.

Αυτήν τη φορά θύματα ήταν οι παπαράτσι που την περίμεναν να τελειώσει το πρόγραμμα γυμναστικής της έξω από το αγαπημένο της γυμναστήριο, το Tracy Anderson στο Λος Άντζελες. Η Λατίνα σταρ φαινόταν τσαντισμένη ήδη από την αναμονή για να εισέλθει στο VIP γυμναστήριο.

Βγαίνοντας μετά το τέλος της προπόνησής της την περίμεναν οι άνθρωποι της προσωπικής της ασφάλειας, ένα τζιπ αλλά και δύο παπαράτσι οι οποίοι όταν έγιναν αντιληπτοί από την Πορτορικανή τα άκουσαν.

«Άντε γ@μηθ€ιτ€… Γεια», είπε η ηθοποιός και τραγουδίστρια πριν μπει στο πολυτελές αυτοκίνητό της. Λίγες ημέρες πριν είχε δηλώσει στο UsWeekly για τη γυμναστική και την ψυχική υγεία:

«Δεν είναι μυστικό ότι η φυσική κατάσταση είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Νομίζω ότι υπάρχει μια θετική συσχέτιση μεταξύ της άσκησης και της ψυχικής υγείας».

Παρόλα αυτά μετά το πρόγραμμά της στο γυμναστήριο μόνο ήρεμη δεν φαινόταν, με θύματα τους δύο παπαράτσι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.