Τα άλλαξε όλα: H «αγρότισσα» Ράνια αφήνει τους πάντες άφωνους 2 χρόνια μετά το Big Brother (Pics)

Παντρεύτηκε και άλλαξε τα πάντα: Η «αγρότισσα» του Big Brother έγινε η πιο εντυπωσιακή νύφη (Pics)

Νύφη-υπερπαραγωγή.

Tρία χρόνια πέρασαν από τη συμμετοχή της εντυπωσιακής Ράνιας Καραγιάννη στον πρώτο κύκλο του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ όπου η οποία έγινε εξαρχής θέμα συζήτησης τόσο για την εμφάνισή της όσο και τις απρόσμενες απόψεις της.

Η «αγρότισσα του Μεγάλου Αδερφού» όπως έγινε πιο πολύ γνωστή μέσα από τη συμμετοχής της στο ριάλιτι εγκλεισμού άλλαξε πολλά πράγματα μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια με το σημαντικότερο από όλα να είναι ότι πλέον δεν είναι εργένισσα αλλά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της που είχε γνωρίσει ήδη από το 2022.

Ο γάμος των δύο ερωτευμένων νέων δεν έγινε θέμα στα μίντια καθώς η αγρότισσα του Big Brother αποτραβήχτηκε από τον χώρο της τηλεόρασης μετά το πέρας του ριάλιτι, παρόλα αυτά η εμφάνισή της την ημέρα του γάμου της θύμισε υπερπαραγωγή.

Εντυπωσιακότατη μέσα στο νυφικό της και με πολύ έντονο μακιγιάζ, όπως συνήθως, η Ράνια Καραγιάννη συνοδευόμενη από τους δικούς της πέρασε την πόρτα της εκκλησίας πανέμορφη και με ένα χαμόγελο που δεν έφυγε ποτέ από το πρόσωπό της εκείνη την ημέρα.

Οι φωτογραφίες εξάλλου του γάμου που ανάρτησε μαρτυρούν τη χαρά και την ευτυχία της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.