Κάνει σήμερα καριέρα ως drag queen: H ολοκληρωτική αλλαγή του «Φοίβου» απ' το «Κων/νου & Ελένης» που έγινε Μary (Pics)

Κάνει σήμερα καριέρα ως drag queen: H ολοκληρωτική αλλαγή του «Φοίβου» απ’ το «Κων/νου & Ελένης» που έγινε Μary (Pics)

Η ολική μεταμόρφωση της ταλαντούχου drag queen.

Την αποκάλυψη ότι στο παρελθόν έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός σε επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης έκανε μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok η drag queen Mary Sunshine, η καλλιτεχνική περσόνα του ηθοποιού Μανώλη Θεοδωράκη.

«Έχω λάβει πολλά μηνύματα για αυτό το θέμα, Κωνσταντίνου και Ελένης και είσαι η μόνη που θυμάται το όνομα «Φοίβος». Το μαλλί μου καρφάκι ήταν τέλειο, τύπου… σκούπα», είπε σε βίντεο στο Tik Tok η Mary Sunshine ανεβάζοντας παράλληλα ένα απόσπασμα από την σκηνή του στη σειρά, Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο Μανώλης Θεοδωράκης είχε συμμετοχή στο πασχαλινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 με τίτλο «Τ’ αυγά και τα πασχάλια», στο οποίο ο ίδιος στον ρόλο του νεαρού ηθοποιού Φοίβου περνάει τις άγιες εκείνες ημέρες με την Πέγκυ Καρρά, καθώς εκείνη είχε προσωρινά χωρίσει με τον Μάνθο Φουστάνο.

Η μεταμόρφωση του Μανώλη Θεοδωράκη σε Mary Sunshine είναι πραγματικά εκπληκτική, με τον ταλαντούχο ηθοποιό να κάνει πλέον υψηλού επιπέδου drag μακιγιάζ και να συμμετέχει σε show.

Κάνει σήμερα καριέρα ως drag queen: H ολοκληρωτική αλλαγή του «Φοίβου» απ' το «Κων/νου & Ελένης» που έγινε Μary (Pics)@mary_sunshine Απάντηση στον χρήστη @mfvas3 ♬ πρωτότυπος ήχος – Mary Sunshine

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.