Η μοναδική που έμεινε δίπλα του: Η ηθοποιός που στηρίζει μέχρι τέλους τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του

Η μοναδική που έμεινε δίπλα του: Η ηθοποιός που στηρίζει μέχρι τέλους τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του

Τι είπε σε συνέντευξή της.

Είναι γνωστό πως από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, η μόνη συνάδελφός του που παρέμεινε κοντά του και τον στήριξε σθεναρά ήταν η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός δε σταμάτησε στιγμή να στηρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη στις πιο δύσκολες στιγμές του, ενώ όπως η ίδια αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ο ίδιος «αρχίζει σιγά – σιγά να πατάει στα πόδια του».

Η Βάνα Μπάρμπα, σε σχετική ερώτηση που της έγινε είπε πως δε σταμάτησε να έχει επαφές μαζί του παρόλο που υπήρξαν «φοβιστικές τακτικές» απέναντι στην ίδια και το παιδί της.

Συγκεκριμένα σημείωσε: «Φυσικά,  μιλάω συχνά μαζί του και δεν ασχολήθηκα καθόλου με κάποιες φοβιστικές τακτικές που έγιναν και σε εμένα και στο παιδί μου. Θα λέω την άποψή μου και θα τη στηρίζω με παρρησία».

Επιπλέον, σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με το πως είναι η ψυχολογία του Πέτρου Φιλιππίδη απάντησε χαρακτηριστικά: «Αρχίζει να πατάει στα πόδια του σιγά – σιγά, κάποιοι που του έσκαψαν τον λάκκο και τον κατηγορούσαν, φάνηκε εκ των υστέρων ότι είχαν άλλο σκοπό στο πίσω μέρος του μυαλού τους και εκμεταλλεύτηκαν στην ουσία τη δημοσιότητα που πήραν».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.