Εγκατέλειψε την tv και τα παράτησε όλα για να κάνει οικογένεια: Αγνώριστος σήμερα ο «Μήτσος» του «Ευτυχισμένοι Μαζί» (Pics)

Εγκατέλειψε την tv και τα παράτησε όλα για να κάνει οικογένεια: Αγνώριστος σήμερα ο «Μήτσος» του «Ευτυχισμένοι Μαζί» (Pics)

Απέχει συνειδητά τα τελευταία χρόνια.

Όλοι έχουμε παρακολουθήσει τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί». Και ποιος  δεν έχει γελάσει με τις επικές ατάκες των πρωταγωνιστών; Το σήριαλ συμπεριλαμβάνεται αδιαμφισβήτητα στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

Όλοι θυμόμαστε όχι μόνο τους διάσημους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούσαν σε αυτή, όπως τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου, αλλά και τους μικρούς πρωταγωνιστές της που υποδύονταν τα παιδιά τους.

Φυσικά, αξέχαστος έχει μείνει ο Τάσος Γιαννόπουλος, που υποδύονταν τον Μάκη Κοτσάμπαση, όπως και ο γιος του ο Μήτσος– κατά κόσμον Κώστας Ιντζεγιάν.

Σήμερα, ο τηλεοπτικός κολλητός φίλος του Μάρκου Μαυροτσούκαλου είναι 39 χρονών, έχει βρει την εκλεκτή της καρδιάς του και μάλιστα, έχουν μαζί ένα κοριτσάκι.

«Ο ρόλος του Μήτσου προέκυψε έπειτα από κάστινγκ. Κάπως τυχαία, δηλαδή. Όσο για τη συνεργασία, δεν έχω πολλές εμπειρίες μιας και αυτή είναι η πρώτη μου δουλειά, αλλά ελπίζω να είναι όλες οι επόμενες σαν κι αυτή. Από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη που μας βοηθάνε και μας συμβουλεύουν έως όλο το συνεργείο με το οποίο δουλεύουμε δημιουργικά και ευχάριστα», είχε δηλώσει τότε ο ίδιος για τη σειρά, μιλώντας στο περιοδικό «Αρμένικα».

Δείτε τις λιγοστές φωτογραφίες που έχει μοιραστεί στο Facebook τα τελευταία χρόνια:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.