7 μήνες μετά την αποφυλάκισή της: Νέα ζωή και νέα εικόνα για την Έλενα Πολυχρονοπούλου του «Power of Love» (Pics)

7 μήνες μετά την αποφυλάκισή της: Νέα ζωή και νέα εικόνα για την Έλενα Πολυχρονοπούλου του «Power of Love» (Pics)

Εντυπωσιακή η αλλαγή της πρώην παίκτριας του "Power of Love".

Νέα σελίδα στη ζωή της φαίνεται πως έχει γυρίσει η Έλενα Πολυχρονοπούλου, επτά μήνες μετά την αποφυλάκισή της, τον Ιανουάριο του 2023.

Η πρώην πάικτρια του «Power of Love», φαίνεται πως έχει αλλάξει ριζικά ζωή, καθώς μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, προβάλλει αυτήν ακριβώς την πλευρά.

Έχοντας αφήσει πίσω της τις δυσκολίες του παρελθόντος, η ίδια αναρτά συνεχώς υλικό από το ξέγνοιαστο καλοκαίρι της το οποίο περνά με λίγους και καλούς φίλους, ενώ -όπως έχει ξεκαθαρίσει- ο πρώην αρραβωνιαστικός της λόγω της σχέσης της με τον οποίο κατέληξε στη φυλακή, αποτελεί για τα καλά παρελθόν.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της Έλενας Πολυχρονοπούλου:

Υπενθυμίζεται πως η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της, Δημήτρης, είχαν κατηγορηθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 ότι κατείχαν 8 κιλά κοκαΐνης και έκαναν εμπορία του συγκεκριμένου σκληρού ναρκωτικού σε διάφορα κοσμικά καταστήματα των Αθηνών άλλα και το ότι αυτές τις παράνομες πράξεις τις έκαναν κατ’ επάγγελμα. Το μοντέλο απηλλάγη, ωστόσο ο πρώην σύντροφός της καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Μάλιστα, μετά την αποφυλακισή της, ο συνήγορος υπεράσπισης της κυρίας Πολυχρονοπούλου Αλέξης Κούγιας είχε πει ότι περιμένει «από όλες τις πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές εκπομπές της τηλεόρασης – λαϊκά δικαστήρια, οι οποίες με τους παρουσιαστές τους, προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον για το ποιος θα διαδώσει τη μεγαλύτερη συκοφαντική είδηση για την κυρία κατηγορουμένη».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.