Αγνώριστος, -42 κιλά μπροστά στις κάμερες: Άλλος άνθρωπος ο Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια της υγείας του (Vid)

Δε σεβάστηκαν ούτε το πρόβλημα υγείας του: Η φωτό-ντροπή με τον Βασίλη Καρρά που ξεπέρασε κάθε όριο (Pic)

H οργισμένη απάντηση του τραγουδιστή.

Επιτήδειοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το πρόβλημα υγείας του Βασίλη Καρρά, που τον οδήγησε να χάσει πολλά κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να πουλήσουν το αμφίβολης προέλευσης και ποιότητας σκεύασμά τους, παρουσιάζοντάς αυτό που βοήθησε τον λαϊκό αοιδό να χάσει τα 42 κιλά.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας για να καταθέσει μήνυση κατά ιδιοκτητών εταιρείας που λανσάρει συγκεκριμένο σκεύασμα αδυνατίσματος. Η διαφήμιση του προϊόντος, προϊόν φωτομοντάζ, έδειχνε πρόσφατη φωτογραφία του τραγουδιστή με φίλο του, μετά το χάσιμο των κιλών και στο χέρι του κρατούσε το σκεύασμα το οποίο βρισκόταν σε ένα μπουκάλι.

Δε σεβάστηκαν ούτε το πρόβλημα υγείας του: Η φωτό-ντροπή με τον Βασίλη Καρρά που ξεπέρασε κάθε όριο (Pic)

Ο  Βασίλης Καρράς μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γρηγόρη Κουτσόπουλου,«Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο. Στις φωτογραφίες αυτές, είναι εμφανώς αδυνατισμένος λόγω των προβλημάτων υγείας του -και όχι από κάποιο σκεύασμα- και μάλιστα σε μια, με photoshop του έχει προστεθεί ένα μπουκάλι στο χέρι, ενώ η πραγματική φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με αυτό».

Το ψεύτικο προφίλ και η ιστοσελίδα που κοινοποιούσαν την ψεύτικη διαφήμιση προσπαθώντας να επωφεληθούν από τη δημοφιλία του τραγουδιστή και την πρόσφατη αλλαγή στην εμφάνισή του, εξαφανίστηκαν μετά τη μήνυση του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.