«Βγάλ' τον έξω ρε! Ένας μ@λ@κας! Άντε γ@@@!»: Εκτός εαυτού ο Σταμάτης Γονίδης με θαμώνα πανηγυριού που προκάλεσε καβγά - To viral βίντεο (Vid)

«Βγάλ’ τον έξω ρε! Ένας μ@λ@κας! Άντε γ@@@!»: Εκτός εαυτού ο Σταμάτης Γονίδης με θαμώνα πανηγυριού που προκάλεσε καβγά – To viral βίντεο (Vid)

H οργισμένη απάντηση του τραγουδιστή από τη σκηνή.

Μπροστά σε ένα από τα κλασικά απρόοπτα των πανηγυριών βρέθηκε ο Σταμάτης Γονίδης, όταν άνθρωποι που τον παρακολουθούσαν να τραγουδάει σε ένα από αυτά, βρέθηκαν να καβγαδίζουν κάτω από τη σκηνή.

Στο περιστατικό που καταγράφηκε από κάμερα κινητού και έγινε ήδη viral στο Tik Tok, o δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής αντέδρασε λίγα δευτερόλεπτα μετά το ξεκίνημα του καβγά και ενώ η ασφάλεια προσπαθούσε να απωθήσει τον άνδρα που τον ξεκίνησε:

«Έλα, έι, έλα να σου πω. Έι. Πάρτε τον έξω και τελείωσε. Ρε συ ένας μαλ@@@ θα χαλάσει χίλια άτομα εδώ μέσα; Βγάλε τον έξω ρε, βγάλε τον έξω! Και τέλος, έξω! Άντε γαμ@@@ να πούμε πρωί πρωί», φώναξε οργισμένος ο τραγουδιστής από το μικρόφωνο.

Η ασφάλεια συνόδευσε το άτομο μακριά από τη σκηνή ενώ αμέσως μετά σε μια μάλλον χιουμοριστική και συμβολική κίνηση ο τραγουδιστής ξεκίνησε να ερμηνεύει το τραγούδι «Στο κελί 33».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.