Στέφανος Κασσελάκης: Φουλ ερωτευμένος ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Οι κοινές φωτό με τον σύντροφό του, Tyler (Pics)

Στέφανος Κασσελάκης: Φουλ ερωτευμένος ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Οι κοινές φωτό με τον σύντροφό του, Tyler (Pics)

Τον συμπεριέλαβε στο βίντεο ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του.

Mε ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media του, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, Στέφανος Κασσελάκης, επισημοποίησε αυτό που ήταν ήδη γνωστό, ότι δηλαδή θα συμμετέχει ως υποψήφιος πρόεδρος στις Εσωκομματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στο βίντεο, που ουσιαστικά είναι ένα αναλυτικό βιογραφικό από τα παιδικά του χρόνια ως τώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης μεταξύ άλλων αναφέρεται και στον σύντροφό του, τον Τάιλερ, έναν 32χρονο νοσοκόμο που γνώρισε στη ΜΕΘ νοσοκομείου στις ΗΠΑ. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε γι’ αυτόν:

«Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι.

Δεν έχω γκέι ατζέντα. Έχω ανθρώπινη ατζέντα. Με προτάσεις που τις διαβάσατε πριν από μερικές μέρες, που άλλοι φοβούνται να τις πουν».

Πριν λίγο καιρό στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είχε πει για τον Τάιλερ:

«Η σχέση μου με τον Tyler, είναι μία υγιής σχέση. Είμαστε μαζί 4 χρόνια. Μου είπε “αν είναι να περνάς δύο μήνες στην Ελλάδα, να τρέχεις και να με αφήνεις μόνο μου εδώ πέρα, τουλάχιστον αν τύχει θέμα ΛΟΑΤΚΙ, θα μιλήσεις».

Οι δυο τους έχουν λίγες φωτογραφίες μαζί στο Instagram, μία από τις οποίες είναι με φόντο τον Παρθενώνα, από τις φετινές τους διακοπές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.