Κάνουν το γύρο του διαδικτύου και σοκάρουν: O Kanye West δέχεται δημόσια «υπηρεσίες» από τη σύντροφό του - Σε απόγνωση η Kim Kardashian για τα παιδιά τους (Pics)

Κάνουν το γύρο του διαδικτύου και σοκάρουν: O Kanye West δέχεται δημόσια «υπηρεσίες» από τη σύντροφό του – Σε απόγνωση η Kim Kardashian για τα παιδιά τους (Pics)

Ντροπιαστικές εικόνες στην Ιταλία.

Mία σειρά φωτογραφιών του Kanye West από το ταξίδι του στην Ιταλία με τη νέα του σύζυγο Bianca Censori, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση την πρώην σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων ανήλικων παιδιών τους, Kim Kardashian, καθώς οι πόζες του και αυτές της νέας του συντρόφου είναι από ντροπιαστικές έως… ανήθικες στα όρια του νόμου.

Ο διάσημος μουσικός, φαίνεται να είναι σε μία ανεξέλεγκτη κατάσταση κατά την οποία σε άλλη φωτογραφία φαίνεται να κατεβάζει το παντελόνι του κατά την επιβίβασή του σε θαλάσσιο ταξί στη Βενετία, ενώ σε άλλη δείχνει τον π@σινό του σε τουρίστες.

Οι ντροπιαστικές εικόνες του όμως δε σταματούν εκεί καθώς υπάρχουν και άλλες με τη νέα του σύντροφο που φαίνεται να «ικανοποιεί» τον Kanye σε δημόσια θέα, πάνω σε βάρκα σε κανάλι της πόλης, σκυμμένη μπροστά του ενώ ο ίδιος καλύπτει το στόμα του με μία μαύρη μπαντάνα.

«Η Kim είναι τόσο ανήσυχη για τις νέες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τη Bianca -πώς θα εξηγήσει όλα αυτά στα παιδιά;– και ντρέπεται και ανησυχεί γι’ αυτόν. Τριγυρνά ξυπόλητος στο δρόμο με μια σαμπάνια στο χέρι, κάτι σαφώς δεν πάει καλά», αναφέρει πηγή. Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις ανησυχίες της πρωταγωνίστριας του ριάλιτι Kardashians, ενώ πηγή στη Sun αναφέρει για την Kim πως «δεν ξέρει πώς να εξηγήσει όλα αυτά στα παιδιά».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.