22 χρόνια μετά το «Πάμε Έλα»: H τεράστια αλλαγή και η νέα ζωή της εντυπωσιακής Πάμελα που τα παράτησε όλα μετά την τεράστια επιτυχία (Pics)

22 χρόνια μετά το «Πάμε Έλα»: H τεράστια αλλαγή και η νέα ζωή της εντυπωσιακής Πάμελα που τα παράτησε όλα μετά την τεράστια επιτυχία (Pics)

Εγκατέλειψε το τραγούδι και έκανε τη δική της οικογένεια.

Την είχαμε γνωρίσει μέσα από την τεράστια επιτυχία που είχε κάνει με το τραγούδι με τίτλο «Πάμε Έλα» το μακρινό 2001. Η Πάμελα Μελλά μετά την επιτυχία του συγκεκριμένου τραγουδιού, το οποίο μάλιστα είχε ερμηνεύσει και στον τελικό του «Big Brother 2», εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς τότε να μάθουμε το παραμικρό σχετικά με τους λόγους για τους οποίους την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Η τελευταία -και σπανιότατη!- τηλεοπτική εμφάνιση της Πάμελα ήταν δυο χρόνια πριν, το 2021 όταν είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» για τα χρόνια που μεσολάβησαν από το 2001 και τη μεγάλη επιτυχία της μέχρι το σήμερα και τη νέα της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί έχω δύο γιους, 4 και 7 ετών, είμαι μια ευτυχισμένη μαμά. Είμαι πολύ απασχολημένη με τα παιδιά μου, τώρα είμαι καλύτερα όμως γιατί έχουν μεγαλώσει και αρχίζω και κοιμάμαι, είχα να κοιμηθώ πολλά χρόνια. Δεν νιώθω αδικημένη με την καριέρα μου, υπήρχαν πράγματα που ήθελα να κάνω και καταστάσεις που ήθελα να είναι αλλιώς και δεν ήταν.

Όπως είχε σημειώσει τότε, η 43χρονη σήμερα Πάμελα ασχολείται αποκλειστικά με τα δυο της παιδιά, ενώ δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media – παρά το γεγονός πως διατηρεί προσωπικούς λογαριασμούς σε Facebook και Instagram. Νεότερες φωτογραφίες της δεν έχουν αναρτηθεί.

Η νύχτα με κουράζει, δε μου άρεσε, ήταν δύσκολο για μένα. Πολλές φορές στην Ελλάδα δουλεύεις και δεν πληρώνεσαι. Αυτό μου είχε συμβεί και είπα ότι εγώ δεν μπορώ έτσι. Σήμερα σκέφτομαι πως αντί να προσβληθεί εκείνος, που μου φέρθηκε χυδαία ή άσχημα, εγώ ήμουν η ευγενική για να μη θυμώσει και μου κάνει κακό», είχε πει χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο της εκπομπής.


Λίγες μόλις ημέρες πριν, όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, έχασε τον πατέρα της…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.