Με γκρίζα μαλλιά, χαμογελαστός και ευγενέστατος: Τα πρώτα πλάνα του Νότη Σφακιανάκη μετά την επί χρόνια εξαφάνισή του (Vid)

Με γκρίζα μαλλιά, χαμογελαστός και ευγενέστατος: Τα πρώτα πλάνα του Νότη Σφακιανάκη μετά την επί χρόνια εξαφάνισή του (Vid)

«Είχαμε ακούσει δράκους τόσα χρόνια», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας - Δεν έχει χωρίσει με τη σύζυγό του.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους θαυμαστές του Νότη Σφακιανάκη, καθώς όπως πρόδωσαν οι εικόνες που παρουσιάστηκαν αποκλειστικά στην πρεμιέρα του «Πρωινού» του Γιώργου Λιάγκα, όχι μόνο είναι καλά στην υγεία του, μα επιπλέον δεν ισχύουν οι φήμες που τον ήθελαν κλεισμένο στο σπίτι του, χωρίς την παραμικρή επαφή με τον έξω κόσμο και χωρισμένο με τη σύζυγό του.

Τα αποκλειστικά πλάνα της εκπομπής που εξασφάλισαν η Φαίη Φώτου και ο Θάνος Βάγιος και τα οποία έφτασαν στους τηλεθεατές, καθιστούν σαφές πως ο Νότης -κόντρα σε όσα ακούγονται τα τελευταία χρόνια- είναι καλά στην υγεία του, εξακολουθεί να μένει στην Αθήνα, κυκλοφορεί κανονικά εκτός σπιτιού, δεν έχει αδυνατίσει ή πάρει βάρος λόγω «της κακής κατάστασης της υγείας του», ενώ η μόνη διαφορά στην εικόνα του είναι το γεγονός πως το μαλλί του έχει γκριζάρει.

Οι ρεπόρτερ του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, περίμεναν τον αγαπημένο τραγουδιστή έξω από το σπίτι του στη Βάρκιζα, στο οποίο ζει τα τελευταία 15 χρόνια, απαθανατίζοντας τον με σακούλες από ψώνια στα χέρια του να εισέρχεται στην κατοικία του, στην οποία όπως σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας εξακολουθεί να ζει με τη σύζυγό του και το ένα από τα δύο παιδιά του, τον γιο του.

Μόλις ο ίδιος αντιλήφθηκε τους ρεπόρτερ με την κάμερα, τους χαιρέτησε και φώναξε «Γεια σας!», φανερά ευδιάθετος, φορώντας καπελάκι και μασώντας την τσίχλα-σήμα κατατεθέν του και χωρίς την παραμικρή πρόθεση να κρυφτεί ή να αποφύγει την έκθεση.

«Άνθρωποι που υποτίθεται ότι τον ήξεραν, όλον αυτόν τον καιρό μου ‘λεγαν παπάτζες! Άλλα μου λέγανε και άλλα βλέπω εδώ. Σχεδόν ότι δεν μπορεί να περπατήσει μου λέγανε!», σχολίασε ο Λιάγκας, ξεκαθαρίζοντας πως ο Νότης Σφακιανάκης είναι μια χαρά στην υγεία του, αλλά παρόλα αυτά δεν είναι στο χαρακτήρα του να βγαίνει και να διαψεύδει όσα κατά καιρούς λέγονται και γράφονται.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.