Πάνος Μουζουράκης: Η συγκλονιστική φωτογραφία από τον τοκετό της συζύγου του, Μαριλούς Κόζαρη (Pic)

Πάνος Μουζουράκης: Η συγκλονιστική φωτογραφία από τον τοκετό της συζύγου του, Μαριλούς Κόζαρη (Pic)

«Δεν θα ξαναδώ ποτέ με τα ίδια μάτια γυναίκα που έχει γεννήσει».

Πατέρας έγινε χθες 14/9 ο Πάνος Μουζουράκης, με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη, να φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα κοριτσάκι βάρους τεσσάρων κιλών.

Ο ίδιος βρισκόταν μαζί της καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ενώ όπως αποκάλυψε βιντεοσκόπησε τον τοκετό από την αρχή μέχρι το τέλος, εμπειρία που θέλησε να μοιραστεί και δημόσια.

Μερικά λεπτά πριν, ο Μουζουράκης ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία από τη γέννα, με τις ευχές να πέφτουν βροχή και τον ίδιο να γράφει χαρακτηριστικά ως λεζάντα: «POV της ηρωίδας μου λίγα λεπτά αφότου ο @ptzonis με την ομάδα του και το εξαίρετο επιτελείο του Μητέρα άλλαξαν τις ζωές μας, φέρνοντας στον κόσμο μια καινούργια».

Λίγο νωρίτερα, μάλιστα, είχε κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση!

Και σκέφτηκα κάτι, να το μοιραστώ μαζί σας; Άραγε τα παιδιά που γεννιούνται με πρόκληση και καισαρική έχουν τον σωστό ωροσκόπο; Μαγνητοσκόπησα τη γέννα, θα τη στείθλουμε στο Netflix… Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Νιώθω χαρά… Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά. Αγχώθηκα στον πρώτο σπασμό».




Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.