«Έκανα πλαστική στο πρόσωπο λόγω σοβαρού καρκίνου»: Άλλος άνθρωπος σήμερα ο γόης των σειρών των '00s Ασημάκης Αλεξίου (Pics)

«Έκανα πλαστική στο πρόσωπο λόγω σοβαρού καρκίνου»: Άλλος άνθρωπος σήμερα ο γόης των σειρών των ’00s Ασημάκης Αλεξίου (Pics)

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η αλλαγή στην εικόνα του.

Τον Ασημάκη Αλεξίου τον έχουμε άρρηκτα συνδέσει με μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των ’00s, μεταξύ των οποίων οι σειρές «Απαγορευμένη αγάπη», «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα», «Βαθύ κόκκινο», «Τα φιλαράκια» και «Ακροβατώντας».

Τότε βρισκόταν στο ξεκίνημα της καριέρας του, ενώ στην πορεία οι δουλειές στις οποίες έλεγε το «ναι» έγιναν πιο επιλεκτικές. Το 2009 αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, καθώς διαγνώστηκε με ένα σπάνιο είδος καρκίνου λόγω του οποίου χρειάστηκε να προχωρήσει και σε πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό του η οποία άλλαξε αρκετά την εικόνα του.

Μερικά χρόνια πριν, ο ηθοποιός είχε μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε:

«Η πλαστική έγινε γιατί αντιμετώπιζα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, γι αυτό απείχα και κάποιο διάστημα, εκεί γύρω στο 2009 με 2010. Είχα καρκίνο, λέμφωμα του Hodgkin, που μου χτύπησε τους αδένες, τον υπογνάθιο κυρίως. Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός, έπαθα σοκ. Μετά από μία εβδομάδα, σκέφτηκα ότι δεν θα με νικήσει, αλλά αυτό που με βασάνιζε συνέχεια τότε ήταν το ‘γιατί εγώ;’».

Σήμερα, στα 56 του χρόνια, εμφανίζεται αρκετά διαφορετικός -αλλά ακόμα πολύ γοητευτικός!- στις νέες του φωτογραφίες στο instagram.

Δείτε τον:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.