Από τη ραπ στη λαϊκή: O Ισορροπιστής έχει τον δικό του πάγκο και βάζει τα γυαλιά στους τράπερς με μια ατάκα (Vid)

Από τη ραπ στη λαϊκή: O Ισορροπιστής έχει τον δικό του πάγκο και βάζει τα γυαλιά στους τράπερς με μια ατάκα (Vid)

Τι είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Στην κάμερα της ΕΡΤ,μίλησε ο γνωστός ράπερ «Ισορροπιστής», αυτή τη φορά όχι ως καλλιτέχνης αλλά ως παραγωγός και πωλητής σε λαϊκή αγορά. 

Ως γνωστόν, ο ράπερ εκτός από μουσικός, στέκεται δίπλα στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί ο πατέρας του στη λαϊκή αγορά, διατηρώντας έναν δικό του πάγκο και δουλεύοντας σκληρά σε καθημερινή βάση, αποδεικνύοντας πως μπορεί να κάνει τα πάντα!

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον συνδυασμό ραπ και πάγκου στη λαϊκή και αν βγάζει χρήματα από τη μουσική απάντησε αφοπλιστικά ότι «αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος  είναι ότι πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση με ιδρώτα, αγώνα και πόνο».

«Από 14 χρονών με έπαιρνε ο πατέρας μου κάθε Σάββατο για να δω πώς είναι πραγματικά η σκληρή δουλειά. Είμαι παλιάς κοπής παραγωγός και στη λαϊκή πάντα φωνάζω στον πάγκο. Έχουμε άλλο μεντάλιτι εμείς των δυτικών προαστίων, είμαστε λίγο πιο ψημένοι στη ζωή», ανέφερε.

Σχετικά με την ενασχόλησή του με τη ραπ, ο ίδιος είπε πως ξεκίνησε και αυτή στα 14 χάρη στην αδερφή του που του έφερνε βινύλια.

Όσο για τη νέα μόδα των τράπερς; Ο Ισορροπιστής αποδείχτηκε ιδιαιτέρως αυστηρός μαζί τους: «Το Α και το Ω είναι ο στίχος. Είναι κάποιοι που χρησιμοποιούν τον στίχο επιτηδευμένα βρίζοντας, σαν να κάνουν ναρκεμπόριο. Είμαι μακριά από αυτό. Υπάρχουν φωτεινά παραδείγματα, τράπερς που βγαίνουν τώρα και έχουν να μεταδώσουν πράγματα στην οικογένεια».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.