«Προσεχώς και Barbie...»: Η απαράδεκτη ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου μετά τη νίκη Κασσελάκη που διέγραψε μετά την κατακραυγή (Vid)

«Προσεχώς και Barbie…»: Η απαράδεκτη ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου μετά τη νίκη Κασσελάκη που διέγραψε μετά την κατακραυγή (Vid)

Σφοδρή η κριτική που δέχτηκε ο τραγουδιστής.

Σε νέα εποχή έχει εισέλθει από το βράδυ της Κυριακής o ΣΥΡΙΖΑ με την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος. Όπως είναι λογικό, τα σχόλια ήταν πολλά και διαφορετικά, όλα όμως εντός των επιτρεπτών ορίων.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε το σχόλιο του Γρηγόρη Πετράκου, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας προχώρησε σε μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, την οποία όμως γρήγορα πήρε πίσω μετά την κατακραυγή που προκάλεσαν τα όσα έγραψε.

Συγκεκριμένα, η ανάρτησή του ήταν η εξής:

«Californication και στο φτωχούλι το Ελλάντα… Barbie στο σινεμά, Barbie στο τραγούδι, προσεχώς και Barbie πρωθυπουργός. Τούτα αποφάσισαν για εμάς οι άρχοντες. Αποδόμηση των Αρχέτυπων και όποιος αντέξει».

Το παραπάνω σχόλιο, προκάλεσε και την κριτική του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Το Πρωινό», που ανάμεσα σε άλλα είπε για τον Γρηγόρη Πετράκο: «Είναι απαράδεκτο. Ο κόσμος ψήφισε. Δεν μπορούμε να λέμε εμείς με μικροψυχία για να κάνουμε πλάκα ‘Barbie στην πολιτική’. Πάντως, είναι απαράδεκτο που το σκέφτηκε και το ανήρτησε. Απαράδεκτο! Καμιά φορά πρέπει να αφουγκραζόμαστε αυτά που ο κόσμος μάς λέει. Για κάποιον λόγο τον ψήφισαν».

Λίγο αργότερα, πάντως, με νέα του ανάρτηση ο Πετράκος υποστήριξε ότι την ανάρτηση αυτή δεν τη διέγραψε ο ίδιος, αντιθέτως του την κατέβασε το Facebook:

«Πληροφορούμαι ότι σε πρωινή εκπομπή ειπώθηκε ότι έκανα μια ανάρτηση και μετά τη διέγραψα, επειδή είχε αρνητικές αντιδράσεις. Να πληροφορήσω ότι την ανάρτηση μου την κατέβασε δημοκρατικά η πλατφόρμα ενώ είχε σε δύο ώρες μόνο 4000 αντιδράσεις, όλες θετικές.

Αυτή δε, ήταν και η τελευταία φορά που έκανα αναφορά στο φυτευτό εκλεκτό της Αμερικανικής Δημοκρατικής παράταξης γιατί τα μέσα ενημέρωσής μας, μετά την αποστολή πλύσης εγκεφάλου για την Πλανδημία και την (εγ)κλιματική κρίση, τώρα έχουν αναλάβει την ολοήμερη προβολή του ώστε σαν επόμενος πρωθυπουργός να αποτελειώσει ότι θα έχει αφήσει όρθιος τούτος δω που έχουμε τώρα… Τα χαιρετίσματά μου στην αστυνομία σκέψης και έκφρασης».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.