«Δεν θα τους ξαναδώσω συνέντευξη, τέλος η τηλεόραση!»: Νέο ξέσπασμα Super Κικής μετά τη συνέντευξη που κόπηκε από παντού στον ΣΚΑΪ (Vid)

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Super Κικής στους followers της: «Την γλυτώσαμε τη φυλακή κι αυτόν τον μήνα…» (Pic)

Τι θα έκανε χωρίς τους ακόλουθούς της;

Ιδιαίτερα ενεργή στα Social Media και ιδιαίτερα στο Instagram είναι τον τελευτάιο καιρό, η γνωστή infuencer, Super Κική. Μάλιστα οι σχέσεις με το κοινό που την ακολουθεί έχουν γίνει πιο ισχυρές και μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο Youtube. 

Έτσι, με ένα story στο Instagram, η Super Κική ζήτησε από τους διαδικτυακούς της ακολούθους να της υπενθυμίζουν να δίνει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα.

Η instagrammer αφέθηκε ελεύθερη πριν μερικούς μήνες με περιοριστικούς όρους, όπως ο παραπάνω, μετά την κράτησή της στη φυλακή για την υπόθεση ξυλοδαρμού ενός άνδρα, ο οποίος κατηγόρησε τη Super Κική και τις δύο φίλες της και για κλοπή προσωπικών του αντικειμένων.

Αφού ανέβασε το story, επανήλθε με ένα ακόμη, στο οποίο ευχαριστεί όσους της υπενθύμισαν να πάει στο τμήμα.

«Τη γλιτώσαμε τη φυλακούλα και αυτόν τον μήνα. Έδωσα “παρών”, σας ευχαριστώ που μου το θυμίσατε» γράφει στην ανάρτησή της.

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Super Κικής στους followers της: «Την γλυτώσαμε τη φυλακή κι αυτόν τον μήνα…» (Pic)

Υπενθυμίζεται πως η Κική Λιτσάκη, όπως είναι το όνομά της, έχει αναφερθεί στις μέρες κράτησής της στη φυλακή μαζί με ακόμη δύο φίλες της, που κατηγορούνταν ότι υποκίνησαν τον ξυλοδαρμό του 37χρονου μαζί με την ίδια. Η ίδια έχει καταγγείλει μάλιστα, ότι όταν ζήτησε βοήθεια από γυναίκες που έχουν ενεργό δράση στο ελληνικό #MeToo, δεν ανταποκρίθηκε καμία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.