«Μη με ξαναρωτήσεις!»: H ερώτηση για την ερωτική της ζωή που εξόργισε την Ιωάννα Παλιοσπύρου (Vid)

«Την άλλαξες την ιστορία 100%»: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη νέα της φωτογραφία που άφησε τους πάντες άφωνους (Pic)

Οι μέρες της ολόλευκης μάσκας στο πρόσωπό της πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Αποθεωτική ήταν υποδοχή της νέας φωτογραφίας της Ιωάννας Παλιοσπύρου στα social media, της κοπέλας που στις 20 Μαΐου του 2020 σε πάρκινγκ της εργασίας της στην Καλλιθέα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την 36χρονη τότε Έφη Κακαράντζουλα, καίγοντας ουσιαστικά μεγάλο μέρος του προσώπου της.

Η Ιωάννα η οποία για μία τριετία σχεδόν υποβλήθηκε σε αμέτρητες επεμβάσεις εντός και εκτός Ελλάδας, πέρασε μία μακρά περίοδο ατέλειωτων πόνων, κατάφερε να επιστρέψει πιο δυνατή και να γίνει παράδειγμα για όλα τα θύματα.

Με το σθένος, την υπομονή και την επιμονή της βρέθηκε ξανά να ποζάρει με αυτοπεποίθηση στον φωτογραφικό φακό. Στην τελευταία της φωτογραφία μάλιστα, από κάποια εκδήλωση, η Ιωάννα φορώντας μπλε στρας σακάκι και ασορτί σορτς πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό με τους χιλιάδες ακόλουθούς της να γεμίζουν με θετικά σχόλια το προφίλ της στο Instagram.

Oι ημέρες στις οποίες η ίδια κυκλοφορούσε με λευκή μάσκα που κάλυπτε όλο της το πρόσωπο ανήκουν πια σε ένα μακρινό παρελθόν.

Mεταξύ άλλων αποθεωτικών σχολίων, οι ακόλουθοι της Ιωάννας έγραψαν:

«Μιλάμε όχι μόνο πανέμορφη αλλά μεγάλο παράδειγμα για όλους μπράβο κορίτσι μου έχεις μεγάλο τσαγανό κ ψυχή μπράβο μπράβο μπράβοοοοοοοοο».

«Είσαι η καλύτερη απόδειξη πώς μπορείς να εξουδετερώνεις τις εγκληματικές ενέργειες και να βγαίνεις νικητής».

«Την άλλαξες την ιστορία 100% να είσαι πάντα καλά και να χαμογελάς».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.