Σωσίας της Παναγιώταρου: Η απίστευτη «μεταμόρφωση» της Αθηνάς New York 2 χρόνια μετά το «Bachelor» (Pics)

Σωσίας της Παναγιώταρου: Η απίστευτη «μεταμόρφωση» της Αθηνάς New York 2 χρόνια μετά το «Bachelor» (Pics)

Άλλος άνθρωπος.

Ήρθε δύο χρόνια πριν με σκοπό να βρει τον έρωτα και -γιατί όχι;- και μία επαγγελματική αποκατάσταση στη χώρα από την οποία κατάγονται οι πρόγονοί της. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως σχεδίαζε.

Η επιστροφή της Αθηνάς New York στη βάση της στις ΗΠΑ, μετά τον σύντομο δεσμό της ως νικήτρια του The Bachelor με τον εργένη Αλέξη Παππά, έγινε πριν αρκετό καιρό με τα ίχνη της να έχουν χαθεί από τη δημοσιότητα.

Στο πέρασμα αυτό του χρόνου όμως η Αθηνά αποφάσισε να αλλάξει πολλά και να μας ξανασυστηθεί ως τελείως άλλος άνθρωπος. Λογικό αφού πλέον είναι αγνώριστη σε σχέση με την ξανθιά ηθοποιό που μέσα στη δεύτερη καραντίνα έγινε το κεντρικό πρόσωπο ενός ριάλιτι με σενάριο.

Έχοντας προχωρήσει σε νέες αισθητικές παρεμβάσεις και χρησιμοποιώντας ρετούς και φίλτρα, η πρώην νικήτρια του Bachelor δύο θυμίζει πλέον την παίκτρια που τελικά υπερκέρασε το εμπόδιο των άλλων 19 συναγωνιστριών της κατακτώντας την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Στο Instagram της ποζάρει συχνά σε σέξι πόζες, ακόμα και με εσώρουχα, προσπαθώντας ακόμα να βρει την ευκαιρία για να κάνει καριέρα στο πολύ ανταγωνιστικό Χόλυγουντ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.