Δημοσίευμα-βόμβα για τον 83χρονο πατέρα του Θάνου Πλεύρη: Αυτήν την εντυπωσιακή παίκτρια του My Style Rocks φημολογείται πως παντρεύεται (Pics)

Δημοσίευμα-βόμβα για τον 83χρονο πατέρα του Θάνου Πλεύρη: Αυτήν την εντυπωσιακή παίκτρια του My Style Rocks φημολογείται πως παντρεύεται (Pics)

O έρως χρόνια δεν κοιτά.

Όσο και αν φαίνεται περίεργο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας On Time αναφέρει ότι ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Πλεύρης, πατέρας του βουλευτή και πρώην υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, ετοιμάζεται να παντρευτεί με την 49χρονη τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του My Style Rocks του 2020, Γεωργία ή Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η καλλιτέχνιδα και ο 83χρονος νομικός, πολιτικός και συγγραφέας ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για να επισημοποιήσουν την σχέση που έχουν εδώ και καιρό.

Το ζευγάρι έχει 34 χρόνια διαφορά όμως όπως φαίνεται αυτό δεν τους απασχολεί. Θυμίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ήρθε σε κόντρα με τον υιό του Θάνο, όταν ο τελευταίος δήλωσε δημόσια καταδίκασε έναν από τους πολλούς ναζιστικούς χαιρετισμούς που είχε κάνει ο πατέρας του στη δίκη όπου υπερασπιζόταν τον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Αν ο γάμος πραγματοποιηθεί, το πιθανότερο είναι ο Θάνος Πλεύρης να μην παραβρεθεί καθώς ο Κωνσταντίνος Πλεύρης τον αποκήρυξε από γιο του.

«Μου επετέθη για τον χαιρετισμό αυτό και ο πρώην γιος μου. Ο πρώην γιος μου, γιατί από τη στιγμή που κάποιος δεν σέβεται τον πατέρα του και τον προσβάλει, ιδίως στην ιδεολογία του, δεν μπορεί να έχει σχέση μαζί μου, γιατί πάνω απ’ όλα για μένα είναι η ιδεολογία», έχει δηλώσει ο ίδιος.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, από τη μεριά της, είναι πολύ ενεργή στο Instagram όπου ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες της πειραματιζόμενη με την εμφάνισή της και το στιλ της, όπως έκανε και στο ριάλιτι μόδας που συμμετείχε.

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανένα.

Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος στα δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω» απάντησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σε επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.