«Υπάρχουν και όρια!»: Ο Ηλίας Ψινάκης αποχαιρετά τη Ματούλα με μία τόπλες φωτογραφία τους και ξεσπά «πόλεμος» στο instagram και την εκπομπή του Λιάγκα (Pic)

«Υπάρχουν και όρια!»: Ο Ηλίας Ψινάκης αποχαιρετά τη Ματούλα με μία τόπλες φωτογραφία τους και ξεσπά «πόλεμος» στο instagram και την εκπομπή του Λιάγκα (Pic)

Χαμός στο instagram του μάνατζερ.

Έντονες αντιδράσεις σε social media και τηλεοπτικές εκπομπές έχει προκαλέσει ο τρόπος που αποφάσισε ο Ηλίας Ψινάκης να αποχαιρετήσει τη Ματούλα ή Ματούλα του Κολωνακίου όπως την ήξεραν πολλοί, η οποία σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή πριν 20 τουλάχιστον ημέρες αλλά η σορός της βρέθηκε στο σπίτι της μόλις τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Ο Ηλίας Ψινάκης ανάρτησε στον λογαριασμό του στο instagram μία κοινή του φωτογραφία με τη Ματούλα από το μακρινό παρελθόν τους. Στην φωτογραφία βλέπουμε τον ίδιο να βάζει αντηλιακό στην πλάτη της Ματούλας, η οποία φορά μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της ούσα τόπλες, με τον μάνατζερ και πολιτικό να έχει θολώσει στην φωτογραφία τα επίμαχα σημεία του στήθους της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «Καλό ταξίδι Ματούλα μου» την ίδια ώρα που στα σχόλια οι ακόλουθοί του διχάστηκαν. Άλλοι αποχαιρέτησαν τη Ματούλα βρίσκοντας την φωτογραφία της εντυπωσιακή ενώ άλλοι, αρκετά περισσότεροι, επέπληξαν τον πρώην δήμαρχο για την λάθος επιλογή φωτογραφίας αφού τόσο η περίσταση ήταν τραγική αλλά και ότι η πρωταγωνίστρια της δεν μπορούσε να του έχει δώσει την άδειά της να τη δημοσιεύσει σε ένα τέτοιο μέσο.

Κάποια από τα σχόλια ξέφυγαν αναφέροντας τις λέξεις ντροπή και μιλώντας για τα όρια τα οποία πέρασε άλλη μία φορά ο εκκεντρικός μάνατζερ, ενώ κάποιοι υπερασπιστές του δήλωσαν τον θαυμασμό για τη ζωή και τις γνωριμίες που είχε, ζητώντας του να εκδώσει σε βιβλίο όλες αυτές τις άγνωστες φωτογραφίες του με τους διάσημους φίλους του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.