Τη χώρισε με 2 μόνο λέξεις: Mε αυτό το μήνυμα ο Justin Timberlake παράτησε τη Britney Spears

Τη χώρισε με 2 μόνο λέξεις: Mε αυτό το μήνυμα ο Justin Timberlake παράτησε τη Britney Spears

Πως περιγράφει η ίδια τον χωρισμό τους.

Μια σημαντική αποκάλυψη κάνει η γνωστή pop star, Britney Spears στο βιβλίο της το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός των επόμενων ημερών.

Συγκεκριμένα, στο βιβλίο το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα πτυχές της καριέρας και της ζωής της γνωστής τραγουδίστριας, η ίδια μιλάει για τον χωρισμό της με τον Justin Timberlake και για τον σκληρό τρόπο που αυτός επήλθε.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Justin Timberlake έχει δείξει τον σκληρό του χαρακτήρα, και σίγουρα μια από αυτές τις φορές αποκαλύπτεται από την Britney Spears. Όπως αφηγείται η τραγουδίστρια, αφού την παρότρυνε να προχωρήσει σε άμβλωση, λίγο καιρό μετά της ανακοίνωσε τον χωρισμό τους μέσω μηνύματος και με δυο μόνο λέξεις. “It’s over” φαίνεται πως της έγραψε που σημαίνει τελείωσε.

Χαρακτηριστική είναι η αφήγηση της Briteny Spears για το περιστατικό μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της που περιγράφει χαρακτηριστικά:

«Για εμένα (η εγκυμοσύνη) δεν ήταν μια τραγωδία. Αγαπούσα τον Justin τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι μια ημέρα θα αποκτήσουμε οικογένεια. Απλά ήταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα. Όμως, ο Justin σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήταν έτοιμος να μπει ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν υπερβολικά νέοι. Αν εξαρτιόταν μόνο από εμένα, δεν θα το είχα κάνει ποτέ. Όμως, ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας».

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.