Στη Δικαιοσύνη η Στέλλα Μπεζαντάκου: Κινείται νομικά εναντίον αστυνομικού - Όσα υποστηρίζει (Vid)

Στη Δικαιοσύνη η Στέλλα Μπεζαντάκου: Κινείται νομικά εναντίον αστυνομικού – Όσα υποστηρίζει (Vid)

Τι καταγγέλλει για τη μεταξύ τους συμφωνία.

Σε καταγγελία για «εισβολή και απάτη» προχώρησε η Στέλλα Μπεζαντάκου εναντίον εν ενεργεία αστυνομικού ο οποίος σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια έχει εγκατασταθεί στο σπίτι που νοικιάζει η ίδια στη Γλυφάδα, χωρίς να καταβάλει τα μισθώματα. Μάλιστα ο ίδιος δηλώνει «φιλοξενούμενος» καθώς η συμφωνία έγινε ανάμεσα στη σύζυγό του και τη Στέλλα Μπεζαντάκου χωρίς να υπάρχει συμβόλαιο.

Στην καταγγελία της η Στέλλα Μπεζαντάκου υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός της χρωστά το ποσό των 5.320 ευρώ συν άλλες 2.000 ευρώ για ηλεκτρικό ρεύμα και κοινόχρηστα με τη μεταξύ τους δοσοληψία να αρχίζει πριν από έναν χρόνο ακριβώς, τον Οκτώβριο του 2022, όταν εκείνος νοίκιασε το ακίνητό της, το οποίο βρήκε από μεσιτικό γραφείο της περιοχής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται για ένα επιπλωμένο διαμέρισμα με κοινόχρηστη πισίνα που αποκτήθηκε πριν από αρκετά χρόνια με δάνειο από τη Στέλλα Μπεζαντάκου. Η ίδια λόγω αδυναμίας να καταβάλει τις δόσεις του δανείου της, προχώρησε σε ρύθμιση οφειλών και αποφάσισε να το νοικιάσει αντί 1.400 ευρώ μηνιαίως. Σκοπός της ήταν μέσω των ενοικίων να πληρώνει τις δόσεις της ρύθμισης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, η Στέλλα Μπεζαντάκου έπεσε θύμα των «μαύρων» χρημάτων που θέλησε να εισπράττει από την προφορική συμφωνία της με τον αστυνομικό και τη σύζυγό του, για να αποφύγει η ίδια να πληρώνει το ποσό στην εφορία από την είσπραξη των ενοικίων, αν είχε γίνει κανονικό συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.