H φωτό που προκάλεσε απαράδεκτα σχόλια για το νέο της κορμί: Η νέα εικόνα της Κέισι του GNTM 4 χρόνια μετά το ριάλιτι (Pic)

H φωτό που προκάλεσε απαράδεκτα σχόλια για το νέο της κορμί: Η νέα εικόνα της Κέισι του GNTM 4 χρόνια μετά το ριάλιτι (Pic)

Tι απάντησε το κορίτσι του τελικού του GNTM.

Η Κέισι Μίζιου ήταν το μοντέλο που τη σεζόν 2019-2020 κατάφερε να φτάσει, μέσα σε μία πολύ ανταγωνιστική σεζόν του ριάλιτι μόδας GNTM, στον τελικό χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει, αφού βρέθηκε απέναντι στις δύο νικήτριες του διαγωνισμού, την Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Τρία χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι του Star, η Κέισι συνεχίζει να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του μόντελινγκ, έχοντας μάλιστα έναν από τους προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram με τους περισσότερους ακόλουθους. Περισσότερους ακόμα και από τις δύο κοπέλες που την κέρδισαν στον τελικό.

Στην τελευταία της φωτογράφιση, η περιζήτητη μελαχρινή, βρέθηκε αντιμέτωπη με σχόλια από τους ακόλουθούς της τα οποία ήταν κακεντρεχή και προσβλητικά αφού αφορούσαν το σώμα της, τα κιλά της και την κατηγορούσαν ότι έχει νευρική ανορεξία, μία ψυχική νόσος που παρουσιάζει το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από όλες τις ψυχικές ασθένειες.

Κάποια από τα σχόλια μάλιστα εστίασαν στα κόκκαλα που φαινόντουσαν στο στέρνο της, σε μία από τις φωτογραφίες του τελευταίου της ποστ, προκαλώντας τη δικαιολογημένη αντίδρασή της. «Στην τελευταία μόνο εγώ είδα τα κόκκαλα στο στέρνο ή είναι ιδέα μου?», «Καλό είναι να προβάλονται τέτοιες φωτογραφίες για να βλέπουν τα νεαρα κορίτσια πως ΔΕΝ πρέπει να γίνουν….», ήταν δύο από τα πιο προσβλητικά και κακεντρεχή σχόλια.

Η ίδια απάντησε φανερά ενοχλημένη: «Ελπίζω να νιώθετε καλύτερα τώρα που προσβάλατε εμένα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.