Χυδαία επίθεση άνδρα στην Κατερίνα Καινούργιου: Την αποκάλεσε «π@τσαβούρα» - H αντίδραση της παρουσιάστριας του ALPHA (Vid)

Χυδαία επίθεση άνδρα στην Κατερίνα Καινούργιου: Την αποκάλεσε «π@τσαβούρα» – H αντίδραση της παρουσιάστριας του ALPHA (Vid)

«Ούτε ο Μπέος να ήταν!».

Ένα θλιβερό περιστατικό με επίθεση σε βάρος της αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», το οποίο ωστόσο διακωμώδησε με τους συνεργάτες της στο πλατό του ALPHA.

Όπως είπε η ίδια, δέχτηκε χυδαία λεκτική επίθεση από έναν άνδρα στον δρόμο, μπροστά στον κόσμο, επειδή… δεν είχε παρκάρει καλά το αυτοκίνητό της.

Η Κατερίνα, μάλιστα, δε δίστασε να παρομοιάσει τον συγκεκριμένο άνδρα με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, καθώς ο ίδιος -μεταξύ άλλων- την αποκάλεσε και «π@τσαβούρα».

«Με έβρισε ένας προχθές στον δρόμο… Έχω κάνει ένα παρκάρισμα άθλιο.  Άθλιο! Και τι τον ενοχλούσε στην τελική αυτόν που εγώ πάρκαρα το δικό μου αμάξι χάλια. Δεν ενοχλούσα κάποιον. Το τι βρισίδια μου έριξε, παιδιά, δεν καταλαβαίνετε. Ντράπηκα! Με κοιτούσε ο κόσμος μετά κι ήθελα να κρυφτώ!

Μου ‘ρθε να του πω ‘ρε μεγάλε, το δικό σου πάρκαρα; Το δικό μου πάρκαρα!’. Δικαίωμά μου, δεν ενοχλούσα κάποιον, ήθελα να το παρκάρω χάλια. Τι  π@τσαβούρα με είπε, τι αυτό με είπε… Δεν καταλαβαίνετε! Ούτε ο Μπέος να ήταν, με στόλισε!», είπε γελώντας η παρουσιάστρια του ALPHA.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.