«Σκουπίδια, μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή!»: Χυδαία λεκτική επίθεση Αχιλλέα Μπέου κατά γυναίκας δημοσιογράφου (Vid)

«Σκουπίδια, μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή!»: Χυδαία λεκτική επίθεση Αχιλλέα Μπέου κατά γυναίκας δημοσιογράφου (Vid)

Νέα, σοκαριστική επίθεση από τον δήμαρχο Βόλου.

Ακόμα ένα περιστατικό χυδαίας επίθεσης από τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, υπήρξε σήμερα με αφορμή την κριτική που δέχτηκε για τις διακοπές υδροδότησης της πόλης του Βόλου από δημοσιογράφους, μήνες μετά τις φονικές πλημμύρες.

«Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Ρε Τασοπούλου σε πειράζει το νερό που κόβεται στις 10-11, σε πειράζει; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή», είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος στη δημοσιογράφο ενώ συνέχισε την επίθεσή του:

«Σε μένα κάνεις κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα δύο νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το ρε κοπρίτες, ξεφτίλες. […] Aπευθύνομαι τώρα στους πολίτες, σε όλους αυτούς που έχουν τώρα ονοματεπώνυμο. Στο δρόμο που θα τους βλέπετε (τους δημοσιογράφους) φτύνετέ τους. Αλλά και να τους φτύνετε θα νομίζουν ότι ψιχαλίζει».

Τις επόμενες ημέρες, οι δημοσιογράφοι που κατονόμασε ο δήμαρχος Βόλου θα προχωρήσουν σε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, εξύβριση καθώς και σε παρακίνηση σε πράξεις βίας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.