Ράκος ο Αντώνης Κανάκης | Τέλος από το «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις σφοδρές κατηγορίες σε βάρος του

Πυρά κατά πάντων: Άστραψε και βρόντηξε ο Αντώνης Κανάκης λίγο πριν την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα» (Vid)

Τα είπε όλα μέσα σε δυο λεπτά.

Βολές εξαπέλυσε λίγο πριν την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα» ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής, Αντώνης Κανάκης.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης, τοποθετήθηκε σε συνέντευξή του σχετικά με δηλώσεις οι οποίες συγκεντρώνουν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον και ήταν ιδιαίτερα δηκτικός.

Ο γνωστός παρουσιαστής παρομοίασε τα ΜΜΕ με ένα μπεκ το οποίο ψεκάζει το χωράφι της κοινωνίας. Το αποτέλεσμα του καρπού του χωραφιού επηρεάζεται σημαντικά από το περιεχόμενο του ψεκασμού, σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ σε γενική τοποθέτηση που του έγινε σχετικά και με πρόσφατη τοποθέτησή του για τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ήταν κυριολεκτικά καταιγιστικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη:

«Τα ΜΜΕ, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι ένα μπεκ που ψεκάζει το χωράφι της κοινωνίας. Το περιεχόμενο του ψεκασμού, έχει τεράστια επιρροή στον πολιτισμό, στο κλίμα, στις κοινωνικές συνειδήσεις και αντιλήψεις. Κατά συνέπεια, η ευθύνη των ανθρώπων των Μέσων είναι αντίστοιχα τεράστια.

«Αν επιλέγεις να ‘ψεκάσεις’ αρνητισμό, ψέμα, λοβοτομή και μίσος, μην εκπλαγείς όταν όλα όσα φυτρώσουν στην κοινωνία που θα ζήσουν τα παιδιά σου θα είναι ανάλογα και η κοινωνία αυτή θα είναι σίγουρα τοξική.

Οι εκπομπές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές, έχουν το ελεύθερο να καλέσουν όποιον θέλουν. Το κριτήριο αυτής της επιλογής μπορεί να γίνεται (και ευτυχώς σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται) και με άλλου είδους κριτήρια, παράλληλα με αυτά της τηλεθέασης.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.