«Η γυναίκα του έφυγε απ' το σπίτι, ο Νότης έχει πολλά λεφτά...»: Νέες αποκαλύψεις για τη νέα ζωή του Σφακιανάκη (Vid)

Ανατροπή λόγω συνεργατών: Αυτή είναι η οριστική απόφαση του Νότη Σφακιανάκη για την επιστροφή του στις πίστες

Πόσο κοντά είναι η μεγάλη επιστροφή.

Το μεγάλο μπαμ στα πράγματα της δισκογραφίας έριξε ο Γιώργος Αρσενάκος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όταν αποκάλυψε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επιστροφής του Νότη Σφακιανάκη, του από χρόνια εξαφανισμένου λαϊκού τραγουδιστή με τη μεγάλη δημοφιλία, τις ατέλειωτες εμπορικές επιτυχίες και τα σουξέ απλωμένα σε 3 δεκαετίες.

«Έχουμε μια δισκογραφική συνεργασία, μια τριλογία. Έχουμε βγάλει τα δύο πρώτα μέρη και τώρα τον περιμένουμε να βγάλει και το χορευτικό[…] Είμαστε σε επαφή και θέλουμε να επιστρέψουμε με το τρίτο μέρος της τριλογίας, με χορευτικά τραγούδια τα οποία έχει επιλέξει ήδη μέσα στην καραντίνα. Περιμένουμε όποτε θα νιώσει έτοιμος και το βγάλει η ψυχή του, να έρθει, να παρουσιάσουμε το τρίτο μέρος και να κάνει όλα αυτά που έχει να κάνει, γιατί έχει πολλά πράγματα ο Νότης!», αποκάλυψε ο επικεφαλής της Panik Records για την ενδεχόμενη επιστροφή ενός εκ των «βασιλιάδων» της πίστας.

Στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», η Ελένη Τσολάκη επικαλούμενη δικές της πληροφορίες είχε αναφέρει πριν λίγες εβδομάδες:

«Μαθαίνουμε ότι φέτος, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται σε συζητήσεις για μια συνεργασία η οποία είναι στα σκαριά για την επιστροφή του μεγάλου Νότη Σφακιανάκη. Ο Νότης Σφακιανάκης αυτή τη στιγμή δεν προτίθεται να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, είναι κάτι το οποίο το σκέφτεται, φλερτάρει με την ιδέα και πρέπει να πούμε ότι μετά το 2020 που τον είδαμε για τελευταία φορά και ο ίδιος ήθελε να απομονωθεί γιατί έβλεπε το κλίμα του κόσμου να μην είναι υπέρ.

Τώρα που βλέπει ότι ο κόσμος τον ζητάει, είναι κάτι που και ο ίδιος το σκέφτεται. Αυτό όμως δεν θα γίνει φέτος. Οι άμεσοι συνεργάτες του, έχουν ήδη βρει άλλες δουλειές τον φετινό χειμώνα και αυτό δείχνει ότι αν ήταν κάτι που το σκεφτόταν άμεσα ο Νότης, δηλαδή να γυρίσει τον Δεκέμβριο στις πίστες, θα προσπαθούσε να κρατήσει τους δικούς του ανθρώπους. Φαίνεται ότι ο Οκτώβρης του 2024, θα είναι ο μήνας που θα γυρίσει. Αν δεν γίνει ούτε και τότε μάλλον τα πράγματα θα πάνε για πολύ πίσω».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.