Κατερίνα Τοπάζη: Πώς είναι σήμερα η πιο εντυπωσιακή τραγουδίστρια των 90’s (Pics)

Κατερίνα Τοπάζη: Πώς είναι σήμερα η πιο εντυπωσιακή τραγουδίστρια των 90’s (Pics)

H Αμερική και η επιστροφή στη θεσσαλονίκη.

Η Κατερίνα Τοπάζη ήταν μία από τις πιο λαμπερές και όμορφες τραγουδίστριες της δεκαετίας του 90, με πολλές προσωπικές επιτυχίες και έναν γάμο με έναν από τους πιο επιτυχημένους και ταλαντούχους μουσικούς και τραγουδιστές για σχεδόν 4 δεκαετίες, τον Χρήστο Δάντη.

Η εντυπωσιακή ξανθιά τραγουδίστρια με τα καταγάλανα μάτια έφυγε από την Ελλάδα το 2009 και εγκαταστάθηκε στο Οχάιο των ΗΠΑ με τον νέο σύντροφό της τότε και τον γιο της Χριστόφορο που είχε αποκτήσει με τον Χρήστο Δάντη. Στην Αμερική γνώρισε και τον επόμενο μεγάλο της έρωτα, τον Τόμας Καρακώστα.

Η ίδια επέστρεψε αρκετά χρόνια μετά για να συναντήσει μία άλλη Ελλάδα ειδικά στον χώρο του τραγουδιού τον οποίο είχε αφήσει στα 00s.

«Είμαι ειρηνικό άτομο και δεν είχα το ψώνιο να φαίνομαι. Είχα το ψώνιο να είμαι καταπληκτική σε αυτό που κάνω. Θαυμαστής είχε πετάξει ολόκληρο το τραπέζι με τα ποτήρια πάνω στην πίστα. Φοβήθηκα λίγο από αυτή την ακραία εκδήλωση θαυμασμού», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της μετά την επιστροφή της στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Θεσσαλονίκη.

«Ήμουν προετοιμασμένη τότε να απαντήσω για το διαζύγιό μου, γιατί δεν ήθελα το παιδί μου να ντρέπεται για εμένα. Υπήρξαν φορές που ήμουν στεναχωρημένη με το διαζύγιο γιατί ακούστηκαν πολλά στα τηλεοπτικά παράθυρα», είχε προσθέσει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.