Τι είπε για τον ΣΚΑΪ: Η αντίδραση του Πάνου Βλάχου όταν το κοινό του ζήτησε να πει το επίμαχο τραγούδι

Τι είπε για τον ΣΚΑΪ: Η αντίδραση του Πάνου Βλάχου όταν το κοινό του ζήτησε να πει το επίμαχο τραγούδι

Πώς αντιμετώπισε τους νέους θεατές της παράστασής του.

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 προβλήθηκε βίντεο από την παράσταση του Πάνου Βλάχου το βράδυ της Τρίτης, την πρώτη παράσταση μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τους στίχους του τραγουδιού του που αναφερόταν στον Άρη Πορτοσάλτε και τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Όταν ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή αναφέρθηκε αρχικά στον ΣΚΑΪ λέγοντας: «Είστε καλά; Ελπίζω να μην έχετε έρθει ούτε μια φορά στα live μου! Είναι η πρώτη φορά; Ήρθατε από τις διαφημίσεις που μου έκαναν στον ΣΚΑΪ μάλλον. Δεν είναι κακό…

Δεν είχα ποτέ την τιμή να είμαι επαναστάτης και ξέρεις είμαι καλό παιδί 20-30 χρόνια. Το τελευταίο διάστημα είναι φανερό ότι οι άνθρωποι ας πούμε που προωθούν τη βία κινούνται κάπως έτσι. Είναι ξεκάθαρο. Σκεφτόμουν εγώ ότι όλα έτσι τα αναρχικά στοιχεία τα οποία έκαναν μεγάλες τρομοκρατικές δηλώσεις καθόντουσαν και άκουγαν Πάνο Βλάχο. Viva la revolution».

Στη συνέχεια το κοινό του ζητούσε επίμονα ξανά και ξανά να τραγουδήσει το επίμαχο τραγούδι με τον στίχο που οδήγησε στη μήνυση από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, όμως ο ηθοποιός αρνήθηκε να το ερμηνεύσει ακόμα μία φορά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.