Ben Affleck - Jennifer Garner: H 15χρονη κόρη τους δηλώνει τρανς και πλέον ονομάζεται Φιν - Η απίστευτη μεταμόρφωσή της (Pic)

Ben Affleck – Jennifer Garner: H 15χρονη κόρη τους δηλώνει τρανς και πλέον ονομάζεται Φιν – Η απίστευτη μεταμόρφωσή της (Pic)

Πού αποφάσισε να κάνει το coming out του.

Tο μνημόσυνο του παππού του διάλεξε ένα από τα παιδιά του πρώην ζευγαριού του Μπεν Αφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ για να κάνει coming out ως τρανς αγόρι ονόματι Φιν, αφού μέχρι πρότινος ήταν γνωστή ως κόρη του ζευγαριού με το όνομα Σεραφίνα Ρόουζ.

Ο Φιν βρέθηκε στην εκκλησία στο Τσάρλεστον της Δυτικής Βιρτζίνια με αφορμή το μνημόσυνο του παππού του συνοδεύοντας την  οικογένειά του και αποφάσισε να είναι αυτή η πρώτη του δημόσια ανακοίνωση της νέας του ταυτότητας.

Μιλώντας στο μικρόφωνο της εκκλησίας το 15χρονο τρανς αγόρι, κοντοκουρεμένο και φορώντας ένα σκούρο αντρικό κοστούμι, ανακοίνωσε σε όλους το νέο του όνομα και στη συνέχεια διάβασε ένα απόσπασμα από τη Βίβλο.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, την Βάιολετ Ανν, 19 ετών, τον Φιν πρώην Σεραφίνα 15 ετών και τον 12χρονο Σάμιουελ. Το πρώην ζευγάρι των χολιγουντιανών σταρ χώρισε επίσημα το 2015, με την Τζένιφερ Γκάρνερ να έχει την επιμέλεια των τριών παιδιών της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.