Δεν τον αναγνωρίζει ούτε η Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης στα νιάτα του να... αποθεώνει τον Παναθηναϊκό (Pic)

Δεν τον αναγνωρίζει ούτε η Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης στα νιάτα του να… αποθεώνει τον Παναθηναϊκό (Pic)

H πιο μεγάλη του αγάπη.

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή είναι από τα ζευγάρια του χώρου του θεάματος που ζουν τον έρωτά τους και την αγάπη τους ανοιχτά, με δημόσιες εμφανίσεις στις οποίες δεν κρύβουν και δεν κρατούν τίποτα μόνο για τις ιδιωτικές τους στιγμές. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δείχνει τα δύο τελευταία χρόνια με κάθε τρόπο την αγάπη του για την τραγουδίστρια, πριν όμως από εκείνη έχει μία άλλη αιώνια αγάπη για την οποία επίσης εκφράζεται δημόσια.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγάλη αγάπη του Βασίλη Μπισμπίκη, παιδιόθεν, και στις τάξεις του συλλόγου είναι εδώ και δεκαετίες ένας από τους πιο πιστούς οπαδούς, με ταξίδια και εκδρομές σε εκτός έδρας αγώνες, ακόμα και στο εξωτερικό.

Ο ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την ομάδα του τριφυλλιού ενώ κατά καιρούς ανεβάζει και φωτογραφίες του μέσα από την εξέδρα της Θύρας 13, των οργανωμένων δηλαδή οπαδών του ΠΑΟ.

Με αφορμή την επέτειο από το πρώτο διασυλλογικό ευρωπαϊκό κύπελλο Πρωταθλητριών του Παναθηναϊκού και της Ελλάδας, το 1996 στο Παρίσι, ο Βασίλης Μπισμπίκης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία του από εκείνες τις ημέρες, 28 χρόνια πριν, όταν πανηγύριζε σε νεαρή ηλικία και φορώντας διακριτικά του συλλόγου, την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο αγνώριστός εκείνη την εποχή ηθοποιός, που πρόσφατα πέρασε ένα σοβαρό θέμα με την υγεία του, θυμήθηκε έτσι την πρώτη και ίσως πιο σημαντική κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου από τις 6 του συλλόγου αναπολώντας εκείνες τις εποχές.

Δεν τον αναγνωρίζει ούτε η Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης στα νιάτα του να... αποθεώνει τον Παναθηναϊκό (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.