«Θα καλέσω την αστυνομία!»: Ταξίδι τρόμου για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η απίστευτη περιπέτειά της με ταξιτζή (Vid)

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Χτυπημένη στο κεφάλι και το πρόσωπο από μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας – «Δεν με είδαν!» (Vid)

Η πορεία της υγείας της σε μία σειρά από instastories.

Ένα αναπάντεχο ατύχημα είχε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με μία σιδερένια μπάρα να πέφτει στο κεφάλι της και να την τραυματίζει. Οι άνθρωποι που τη χειρίζονται δεν πρόσεξαν ότι περνούσε από κάτω το μοντέλο και κατέβασαν την μπάρα με αποτέλεσμα εκείνη να προσγειωθεί στο κεφάλι της Δ. Αλεξανδράκη και να προκαλέσει καρούμπαλο και σκίσιμο στα χείλη της.

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Πήγα να περάσω από κάπου που είχε αυτές τις μπάρες που κατεβαίνουν για να μην περνάνε αυτοκίνητα. Ήταν σηκωμένη, περνάω και δε με είδαν. Κατέβηκε η μπάρα και προσγειώθηκε στο κεφάλι μου. Σκίστηκαν λίγο τα χείλη μου, έχω πρηστεί την έχω ακούσει. Καλά είμαι, σιδερένιο το κεφαλάκι. Λες και έχω κάνει αποτυχημένο υαλουρονικό είμαι ρε γαμώτο γιατί; Όχι ρε γαμώτο, έχω και γύρισμα, δεν το πιστεύω.», δήλωσε η Δ. Αλεξανδράκη στο πρώτο από μία σειρά από stories που ανάρτησε στο Instagram της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επανήλθε καθησυχάζοντας τους ακόλουθούς της, με νέο story μέσα από αυτοκίνητο: «Μετά από πολύ πάγο και αρκετό καμουφλάζ εδώ, όλα καλά. Απλά πονάω πολύ γιατί πρώτα με χτύπησε στο κεφάλι και με έχει πιάσει ο αυχένας αριστερά. Είναι λίγο σκισμένα τα χείλη μου. Φτηνά τη γλίτωσα».

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Χτυπημένη στο κεφάλι και το πρόσωπο από μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας - «Δεν με είδαν!» (Vid)

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Χτυπημένη στο κεφάλι και το πρόσωπο από μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας - «Δεν με είδαν!» (Vid)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.