«Η συνεργασία μας τελείωσε, δεν θα πω κάτι άλλο!»: Τέλος στη φιλία Μάρκου Σεφερλή - Γιάννη Καπετάνιου;

«Η συνεργασία μας τελείωσε, δεν θα πω κάτι άλλο!»: Τέλος στη φιλία Μάρκου Σεφερλή – Γιάννη Καπετάνιου;

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τη σχέση των δύο ανδρών.

Ενισχύονται οι φήμες που θέλουν τις σχέσεις Γιάννη Καπετάνιου και Μάρκου Σεφερλή να είναι τεταμένες παρά τα τόσα χρόνια συνεργασίας των δυο τους.

Ήταν μόλις μερικές εβδομάδες πριν όταν ο Καπετάνιος που αυτήν την περίοδο συμμετέχει στο «Just the 2 of Us» του ALPHA αρνήθηκε φανερά ενοχλημένος να μιλήσει στις κάμερες για τη συμφιλίωση του Μάρκου με τον Γιώργο Λαμπάτο, με δημοσιογραφικές πηγές να αναφέρουν πως οι επί δύο σχεδόν δεκαετίες συνεργάτες δεν διανύουν την καλύτερη περίοδό τους.

Τώρα, ο αγαπημένος ηθοποιός και νυν παίκτης του J2US, μιλώντας στο «Secret» των «Παραπολιτικών» και τη Σάσα Σταμάτη παραδέχεται πως η συνεργασία του με τον Σεφερλή έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί πως υπάρχει πικρία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Θα είστε στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή;

Όχι.

Τι συνέβη; Γιατί δεν θα είστε μαζί του;

Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή τελείωσε. Όλοι οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν. Από εκεί και πέρα, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Παρότι ο Σεφερλής ήταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος άνθρωπος και συνεργάτης και ό,τι κάνει, το κάνει με το χέρι στην καρδιά.

Έγινε κάτι μεταξύ σας;

Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο. Βγήκα στη σύνταξη και θέλω να κάνω άλλα πράγματα, ελεύθερα. Έχω τη συνταξούλα μου, θα κάνω πιο light πράγματα, πιο ξεκούραστα. Έχω να ξεκουραστώ από το καλοκαίρι του 1995.

Μας προκαλεί εντύπωση, δεν θα σας το κρύψω.

Να είναι καλά ο Μάρκος, να συνεχίσει την πορεία του και τη δουλειά του. Όπως αυτός ξέρει καλά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.