Το πλάνο-φωτιά που έφερε χωρισμό: H ερωτική σκηνή στο Survivor που δικαίως έγινε viral (Vid)

Το πλάνο-φωτιά που έφερε χωρισμό: H ερωτική σκηνή στο Survivor που δικαίως έγινε viral (Vid)

Mετά την προβολή του επεισοδίου, ο σύντροφος της συγκεκριμένης παίκτριας την έκανε unfollow.

Tα αποκαλυπτικά πλάνα από το τρυφερό τετ-α-τετ της Χρύσας Χατζηγεωργίου και του Φάνη Μπολέτση στο Survivor, στη θάλασσα του Άγιου Δομήνικου, φαίνεται πως δεν πέρασαν στα ψιλά, καθώς σχολιάστηκαν ιδιαιτέρως στα social media.

Στις εικόνες που προβλήθηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ, η Χρύσα φαίνεται να… χαϊδεύει την κοιλιά του συμπαίκτη της, ενώ εκείνος τη φιλά στο μέτωπο, με τους συμπαίκτες τους λίγο αργότερα να αρχίζουν τα πειράγματα αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για τη σχέση μεταξύ των δυο τους.

Όσα έλαβαν χώρα φαίνεται πως ενόχλησαν πολύ τον σύντροφο της Χατζηγεωργίου, ο οποίος σύμφωνα με όσα είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στην εκπομπή «Γεια σου» δεν την ακολουθεί πλέον στο instagram, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για απλό unfollow ή μπλοκ.

Το μόνο βέβαιο είναι πως Χρύσα… δεν έχει πλέον κάποιον να την περιμένει στην Ελλάδα.

«Μου έστειλαν μήνυμα ότι ο σύντροφος της Χρύσας μετά από αυτό το απόσπασμα δεν την ακολουθεί. Τώρα αν την έκανε μπλο ή unfollow δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι ότι είναι κάτι που τον ενόχλησε…», είπε ο δημοσιογράφος με την Aira Adomaityte να συμπληρώνει: «Αν ο σύντροφός μου με έβλεπε σε αυτή την κατάσταση, δεν θεωρώ ότι θα ήταν πολύ χαρούμενος. Ούτε εγώ θα ήμουν αν έβλεπα κάτι τέτοιο. Δεν κάνεις ποτέ κάτι που δεν θες να σου κάνουν».

 Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.