Κυριακή των εκλογών: Το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των καναλιών - Τι θα δούμε πού

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Η Τζίμα στο γυμναστήριο είναι μια άλλη Ράνια (Vid)

Λιώνει στη γυμναστική.

Παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα και το καθημερινό δελτίο ειδήσεων του Mega που πρέπει να ετοιμάζει και να παρουσιάζει, η Ράνια Τζίμα φαίνεται ότι δεν ξεχνάει ποτέ τις υποχρεώσεις της στο γυμναστήριο με το οποίο, όπως δείχνει η σιλουέτα της, πρέπει να έχει πολύ δυνατή σχέση αγάπης-μίσους. Όπως συμβαίνει με τον Γιάννη Πρετεντέρη δηλαδή.

Η ίδια πρόσφατα ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram μία φωτογραφία με τον γυμναστή της τον οποίο μπορεί χιουμοριστικά να χαρακτήρισε «βασανιστή», όμως από την άλλη χάρηκε να ποζάρει μαζί του μπροστά από τον καθρέφτη του γυμναστηρίου θαυμάζοντας τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς, φορώντας τα αθλητικά της ρούχα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

«Βασανιστής όσα χρόνια και αν περάσουν!!!», έγραψε στη λεζάντα η Ράνια Τζίμα για τον Γιώργο, τον προσωπικό της γυμναστή.

Ο γυμναστής της είναι ο γνωστός personal trainer Γιώργος Νιάρος και η δημοσιογράφος γυμνάζεται μαζί του τουλάχιστον 4 χρόνια, αφού έχουν ξαναποζάρει μαζί κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους σε φωτογραφία που είχε ανέβει στο Instagram του γυμναστή τον Ιούνιο του 2020.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.