Με αφορμή μια ατάκα του Πρετεντέρη: Άστραψε και βρόντηξε η Ράνια Τζίμα

Με αφορμή μια ατάκα του Πρετεντέρη: Άστραψε και βρόντηξε η Ράνια Τζίμα

Ανέβηκαν ακόμα μία φορά οι τόνοι.

Ακόμα μία αντιπαράθεση ανάμεσα στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Ράνια Τζίμα, και τον σχολιαστή του δελτίου, Γιάννη Πρετεντέρη προκλήθηκε στα χθεσινοβραδινά Mega ΓΕΓΟΝΟΤΑ με αφορμή τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα για το τι θα δηλώσει ο κ. Καραμανλής ένα χρόνο μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία» είπε στην ομιλία του στη βουλή ο πρώην υπουργός Μεταφορών με τον Γιάννη Πρετεντέρη να σχολιάζει ότι όλοι είναι ίσιοι απέναντι στο Σύνταγμα και τη δικαιοσύνη. «Δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που δεν είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη δεν είναι εθελοντική διαδικασία. Αρκεί να υπάρχει κατηγορία και αντικείμενο»

«Φαντάζομαι ότι ο κ. Καραμανλής αν αποφασίσει να το πει αυτό, το αξιολογεί και πολιτικά. Καταλαβαίνει δηλαδή την αξία του να το πεις κιόλας, πέρα από το αυτονόητο ότι όλοι προφανώς είμαστε στη διάθεση της δικαιοσύνης, όποτε αυτό χρειαστεί», απάντησε η Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη να επανέρχεται υποβαθμίζοντας όλη τη συζήτηση, η οποία κατά τη γνώμη του δεν είχε κανέναν λόγο να γίνεται αφού το Σύνταγμα είναι πολύ συγκεκριμένο στο άρθρο 86.

Ο διάλογος που ακολούθησε έγινε σε πολύ έντονους τόνους με τον δημοσιογράφο να διακόπτει συνεχώς της κεντρική παρουσιάστρια:

Γ.Π. Μην ξεχνάμε τα βασικά.
Ρ.Τ. Όχι δεν ξεχνάμε τίποτα βασικό, αλλά αν ήτανε μόνο αυτονόητο…
Γ.Π. Μα είναι απολύτως αυτονόητο. Είναι Σύνταγμα αυτό. Είναι απολύτως αυτό και κουβεντιάζουμε χωρίς λόγο! Τελείωσε αυτό!

Ρ.Τ. Αυτό είναι άποψή σου Γιάννη!
Γ.Π. Όχι, χωρίς λόγο.
Ρ.Τ. Η δική μου είναι άλλη.
Γ.Π. Δεν υπάρχει άλλη.
Ρ.Τ. Μία γνώμη υπάρχει μόνο; Η δική σου;
Γ.Π. Ένα είναι το Σύνταγμα.
Ρ.Τ. Το Σύνταγμα είναι ένα και οι απόψεις πάνω στις πολιτικές τοποθετήσεις μπορούν να είναι περισσότερες από μία.
Γ.Π. Το Σύνταγμα δεν είναι συλλογή απόψεων.
Ρ.Τ. Δε συζητάμε το Σύνταγμα απόψε.
Γ.Π.Το Σύνταγμα δεν είναι συλλογή απόψεων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.