Μιντιάρχης | Ας μην ασχοληθούν με τους… Κούλογλου

Μιντιάρχης | Ας μην ασχοληθούν με τους… Κούλογλου

Είναι οι κλασικοί εκπρόσωποι καιροσκοπισμού.

Σε μεγάλη πολιτική κρίση μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς, λίγα 24ωρα μετά την παραπομπή του Στέφανου Τζουμάκα και τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη περί «σταλινικών απόψεων», ο Στέλιος Κούλογλου άνοιξε την πόρτα της εξόδου ανακοινώνοντας την ανεξαρτητοποίησή του από την Ευρωομάδα του κόμματος.

Ο Κούλογλου, σε επιστολή του προς τον Στέφανο Κασσελάκη, αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στην τρέχουσα κατάσταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έκανε λόγο για «κόμμα στερείται σοβαρότητας», για «απουσία σοβαρής αντιπολίτευσης» ενώ «ο Μητσοτάκης έχει αφεθεί μόνος και ανενόχλητος να κάνει πολιτική στα δελτία ειδήσεων» και για «έλλειψη πολιτικής και διατύπωση θέσεων που υπονοούν μια κρυφή ατζέντα».

Μιλάει ο Κούλογλου για κρυφή ατζέντα; Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που φρόντιζε συχνά πυκνά να αδειάζει τον άνθρωπο που τον είχε αναδείξει πολιτικά, τον Αλέξη Τσίπρα; Ο Κούλογλου που αλλάζει άποψη και γνώμη κάθε τρεις και λίγο, για τον ίδιο Κούλογλου μιλάμε;

Ο οποίος Κούλογλου παραιτήθηκε από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ (αλλά όχι από τον παχυλό μισθό που παίρνει για πολλά χρόνια), αρνούμενος να παραχωρήσει την έδρα. Μισή παραίτηση, δεν είναι παραίτηση!

Ο Κούλογλου, ως παλιά καραβάνα στη δημοσιογραφία, διέκρινε εγκαίρως ότι δεν έχει μέλλον στις επόμενες Ευρωεκλογές. Εκ του ασφαλούς.

Πολιτικοί τύπου Κούλογλου είναι οι κλασικοί εκπρόσωποι καιροσκοπισμού. Αυτοί που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κωμικοτραγική κατάσταση, να τίθεται θέμα ηγεσίας από τα «βαρίδια» ένα μήνα μετά τις εσωκομματικές και τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη.

Οτιναναισμός, νέα ορολογία. Κολλάει γάντι…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.