Μιντιάρχης | Αλλαγές στα πάνελ των εκπομπών λόγω μιντιακού πολέμου ΣΥΡΙΖΑ - Νέας Αριστεράς

Μιντιάρχης | Αλλαγές στα πάνελ των εκπομπών λόγω μιντιακού πολέμου ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς

Με εντολή Κουμουνδούρου: Τέλος η κοινή παρουσία στα πάνελ.

Σοβαρό σκηνικό έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης στην πολύ επιτυχημένη εκπομπή «One Talk» με τον Τάκη Χατζή στο κανάλι One και, ως φαίνεται, έγινε η αρχή του… τέλους της κοινής παρουσίας στα πάνελ ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς.

Με βάση πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, δε, φαίνεται πως έχει δοθεί (ρητή;…) εντολή στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να μην εμφανίζονται στην ίδια τηλεοπτική στέγη με τους πρώην ΣΥΡΙΖΑίους –  ανεξάρτητους και νυν βουλευτές της Νέας Αριστεράς.

Στην εκπομπή λοιπόν επρόκειτο να εμφανιστεί ο βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Ο λόγος; Μα φυσικά η παρουσία του Πάνου Σκουρλέτη στην εκπομπή.

Μπορεί ο πρώην υπουργός να μην είναι πλέον βουλευτής (πουθενά), αλλά είναι ακόμα νωπές οι «μάχες» που δόθηκαν στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι αφού  ο κ. Παππάς ενημέρωσε ότι τελικώς δεν μπορούσε να δώσει το παρών, στην εκπομπή του κ. Χατζή,  ο δημοσιογράφος θέλοντας να βγάλει από τη δύσκολη θέση τον βουλευτή του ζήτησε να βγει ξεχωριστά μόνος του.

Με πληροφορίες από το newpost.gr.


Τιτιβίσματα στο @mintiarxis, ηλεκτρονικό ταχυδρομείον εις το [email protected].

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.