Ούτε ένα ούτε δύο | Aυτά είναι τα 5 νέα κανάλια στη Nova

«Κλείδωσε» μεγάλο deal για ΠΑΟΚ – Nova…

Απομένει μόνο η ανακοίνωση για τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Είναι πλέον καθαρά τυπικό το θέμα προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης διετίας.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει εδώ και περίπου 15 μέρες και όλα τα απαραίτητα έγγραφα και οι τελευταίες λεπτομέρειες έχουν ρυθμιστεί.

Η συμφωνία με τη Nova αφορά φυσικά στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος για τα επόμενα δύο χρόνια και λέγεται πως ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του, ετησίως, ένα ποσό που ξεπερνά τα 8.000.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους που υπάρχουν στο νέο συμβόλαιο. Στο deal συμπεριλαμβάνονται και τα εντός έδρας ματς στην Ευρώπη και στο Conference League (μόνο τα προκριματικά, του ομίλου ανήκουν όλα στην Cosmote TV) αλλά και αγώνες των μικρότερων ηλικιακών ομάδων.

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του νέου συμβολαίου με το συνδρομητικό κανάλι, θα ανακοινωθεί και ότι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη Nova που είναι σε συζητήσεις και για το ματς στο Ισραήλ. Μικρή πιθανότητα να το δείξει το Open, αλλά θα φανεί προσεχώς…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.