Τα αποκαλυπτήρια: Τι ετοιμάζει το Action 24 για τον εξάστερο...

Τα αποκαλυπτήρια: Τι ετοιμάζει το Action 24 για τον εξάστερο…

Οι λεπτομέρειες ενός μεγάλου deal.

Η ομάδα που «χτίζουν» Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Εργκίν Αταμάν έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας, ενώ και τα κανάλια δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη μετάδοση των φιλικών αγώνων. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε μόλις χθες 31/8 την προετοιμασία του για τη σεζόν 2023-24 και σήμερα αναχώρησε για τη Σλοβενία όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Εκεί θα δώσει και τα πρώτα φιλικά τα οποία όμως θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα.

Το σημαντικότερο κομμάτι των φιλικών θα γίνει επί… ελληνικού εδάφους. Στα τουρνουά που θα συμμετάσχουν οι «πράσινοι» εντός των τειχών.

Μεταξύ αυτών, αυτό της Ρόδου. Ο Παναθηναϊκός θα λάβει μέρος στο «Nick Galis International Tournament», όπου το Σάββατο 16/9 θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε και την Κυριακή 17 του μηνός τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το τουρνουά θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Action24.

Το, δε, τελευταίο και πιο δυνατό τουρνουά απ’ όλα, το «Παύλος Γιαννακόπουλος», θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 23-24 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των Εφές, Παρτίζαν και Μπάγερν Μονάχου και έκλεισε επίσης για μετάδοση στο Action24. Το «Παύλος Γιαννακόπουλος» έχει καθιερωθεί πλέον ετησίως ως ένα σπουδαίο τουρνουά, όπου ο «εξάστερος» θα κάνει… αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό του αντιμετωπίζοντας σπουδαίες ομάδες και με τους Κώστα Σλούκα, Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, Ματίας Λεσόρ και όλα τα άλλα «πράσινα» αστέρια στο παρκέ!

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα εισιτήρια του 5ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα. Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η κάλυψη του τουρνουά από το Action 24 θα είναι επιπέδου Ευρωλίγκας. Μια παραγωγή, αληθινή… υπερπαραγωγή ετοιμάζεται ώστε να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του καναλιού ένα υπερθέαμα εντός και εκτός γηπέδων!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.