Εκλεισαν στην Cosmote TV για φέτος Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ιταλίας

«Κλείδωσε» αποκλειστικά στην Cosmote TV…

Και οι 15 ειδικές διαδρομές με δημοσιογραφική κάλυψη με ρεπορτάζ και ειδική εκπομπή.

Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις έρχεται το τετραήμερο 7-10 Σεπτεμβρίου, με την Cosmote TV να αποτελεί και φέτος τον απόλυτο τηλεοπτικό προορισμό για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ως αποκλειστικός broadcaster του FIA World Rally Championship (WRC) έως το 2025, η Cosmote TV θα μεταδώσει και τις 15 ειδικές διαδρομές του EKO Ράλι Ακρόπολις, ενώ έχει ετοιμάσει πλούσια κάλυψη προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία στους τηλεθεατές.

Η «εκκίνηση» της αγωνιστικής δράσης θα δοθεί την Πέμπτη 7/9 στην Αθήνα, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με την υπέρ-ειδική διαδρομή που έχει δημιουργηθεί στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Την Παρασκευή 8/9 θα πραγματοποιηθούν οι ειδικές διαδρομές σε Λουτράκι, Πίσια, Λειβαδιά και Ελάτεια, ενώ το Σάββατο 9/9 θα ακολουθήσουν τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές σε Παύλιανη, Καρούτες και Ελευθεροχώρι. Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10/9 με τις ειδικές διαδρομές Ταρζάν και Γραμμένη.

«Κλείδωσε» αποκλειστικά στην Cosmote TV...

Τον παλμό της αγωνιστικής δράσης θα μεταφέρει η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Cosmote Sport, με αφιερώματα, πλούσιο ρεπορτάζ και την ειδική εκπομπή «Acropolis Rally Show» με τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο στην παρουσίαση και τον Κώστα Ψάρρα στην αρχισυνταξία. Η εκπομπή θα βρίσκεται «στον αέρα» από την Τετάρτη 6/9 (20.00, Cosmote Sport 5HD), βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα του «Ράλι των Θεών» και παρουσιάζοντας τα τελευταία νέα και το παρασκήνιο πριν από την εκκίνηση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.