Ο Μίλτος Τεντόγλου στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη

Ο Μίλτος Τεντόγλου στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη

Στον Σταύρο Θεοδωράκη μιλάει και ο Γιώργος Πομάσκι.

Ο βασιλιάς του σκάμματος που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις και σχεδόν ποτέ τηλεοπτικές… Η κάμερα της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» κατέγραψε το καλοκαίρι την προετοιμασία του Μίλτου Τεντόγλου – υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πομάσκι – για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Αυγούστου, στη Βουδαπέστη.

Όταν πια κατέκτησε -και εκεί- το χρυσό μετάλλιο και αφού ξεκουράστηκε για λίγες μέρες, ο Μίλτος Τεντόγλου συναντήθηκε με τον Σταύρο Θεοδωράκη έτοιμος για μια εξομολογητική συνέντευξη. Στη συνέντευξή του που διεξήχθη στο Παναθηναϊκό Στάδιο ο Μίλτος απαντά:

  • Πώς από «παρκουρίστας» έγινε ο κορυφαίος άλτης του 21ου αιώνα;
  • Γιατί είναι «κολλημένος» με την Ιαπωνική κουλτούρα;
  • Τι του υπόσχονται μετά από κάθε νίκη οι πολιτικοί; Και πώς αντιδρά όταν τίποτε από αυτά δεν γίνεται;
  • Γιατί κυκλοφορεί πάντα με φόρμες και αθλητικά;
  • Ποιος είναι ο στόχος του στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι;
  • Ποιες είναι οι συνήθειές του πριν από κάθε αγώνα;

Στον Σταύρο Θεοδωράκη μιλάει και ο Γιώργος Πομάσκι, ο προπονητής που «όποιον» ακουμπάει, τον κάνει χρυσό. Ο κορυφαίος προπονητής ξεκινά από τα αθλητικά του χρόνια στην Βουλγαρία – τότε που ο πρόεδρος Ζίβκοφ του έδινε και ένα νέο διαμέρισμα μετά από κάθε του νίκη – μιλάει για τον «έρωτα» του με την Ελλάδα και εξηγεί τους λόγους που ανέλαβε τον Μίλτο Τεντόγλου για να τον οδηγήσει στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητισμού.

Στους «Πρωταγωνιστές» την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στον Alpha θα δούμε τον Μίλτο Τεντόγλου να παίζει μπουζούκι, video games αλλά και σκάκι με αντίπαλο τον Σταύρο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.