Γλυκά Νερά: Στοιχείο-κλειδί στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν (Vid)

Γλυκά Νερά: Στοιχείο-κλειδί στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν (Vid)

Ραγδαίες εξελίξεις στις έρευνες.

Ξεκαθαρίζει η λίστα των σκληρών ποινικών που θα μπορούσαν να έχουν διαπράξει τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Λίγα μόλις 24ωρα από την εφιαλτική νύχτα του ζευγαριού στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, οι profilers της Αστυνομίας έχουν καταφέρει να περιορίσουν σημαντικά τη λίστα των υπόπτων, κάνοντας λόγο για βαρυποινίτες από τα Βαλκάνια που έχουν αποφυλακιστεί και ζουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα.

Αναμένονται οι απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, με τις Αρχές να εκτιμούν πως είναι βέβαιο πως οι δράστες άφησαν πίσω τους DNA και  πιθανό να υπάρξει ταυτοποίηση με τους σεσημασμένους που υπάρχουν στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ακόμα, η Αστυνομία έχει στα χέρια της δεκάδες βίντεο από κάμερες παρακολούθησης, περισσότερες από 100 στοχευμένες πληροφορίες από πολίτες αλλά την περιγραφή των δραστών από τον 32χρονο πιλότο και σύζυγο της Καρολάιν.

Όλα τα παραπάνω δεδομένα αξιολογούνται, κατηγοριοποιούνται και συνδυάζονται προκειμένου οι Αρχές να φτάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δολοφόνων της Καρολάιν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.