Ηλίας Καμπακάκης: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό στη διάρκεια της κύησης του παιδιού τους

Ηλίας Καμπακάκης: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό στη διάρκεια της κύησης του παιδιού τους

Η Αμαλία Τουράνη προχώρησε σε μια σειρά από καταγγελτικά stories που ανέδειξε ξανά ο Ηλίας Γκιώνης.

Μια νέα υπόθεση καταγγελίας βίας μεταξύ συντρόφων έχει ανοίξει από χθες, με τον τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη να κατηγορείται από την πρώην γυναίκα του, Αμαλία Τουράνη, πως την έχει ξυλοκοπήσει το 2011 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και πως το 2014 η δίκη είχε τελεσιδικήσει με δικαίωσή της. Ο δικηγόρος του τραγουδιστή βγήκε σήμερα στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» και περιέγραψε κάτι το διαφορετικό απ΄αυτό που υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Την Πέμπτη η Αμαλία Τουράνη προχώρησε σε μια σειρά από αναρτήσεις στο Instagram, τις οποίες ανέδειξε ο Ηλίας Γκιώνης, όπου κάνει λόγο για αδιαφορία του Ηλία Καμπακάκη προς το παιδί του και για βιαιοπραγία εναντίον της όταν ήταν μαζί και εκείνη κυοφορούσε.

Η κ. Τουράνη καταγγέλει ότι επρόκειτο να πάει το παιδί τους στην Αμερική για πολύ σοβαρούς λόγους υγείας και τελευταία στιγμή ο Ηλίας Καμπακάκης, όπως υποστηρίζει, ακύρωσε το ταξίδι διά του δικηγόρου του. Ο τραγουδιστής κατηγορείται ότι δεν έχει συνεισφέρει οικονομικά στην ανατροφή του παιδιού και πως ζήτησε από την Τουράνη να μην κάνουν το ταξίδι στις ΗΠΑ, γιατί αν μαθευόταν, θα καταστρεφόταν η καριέρα του και ο κόσμος θα πήγαινε στα live του από οίκτο.

Ο δικηγόρος του, κ. Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος, που αποτελεί τον συνομιλητή της κ. Τουράνη, σύμφωνα με όσα λέει η ίδια, απάντησε στις κατηγορίες με δηλώσεις του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου.

«Αναφορικά με την υποτιθέμενη κακοποίηση, αν διαβάσετε την ανακοίνωση της ίδιας της καταγγέλλουσας λέει ότι για αυτό το ζήτημα είχε υποβληθεί μια έγκληση – μήνυση το 2011 αλλά δεν αναφέρει πουθενά ποια ήταν η κατάληξη της έγκλησης. Δικάστηκε το 2014 και ο κ. Καμπακάκης αθωώθηκε.

Έκανε δηλώσεις σε ένα άλλο κανάλι και ξεκίνησε λέγοντας ότι ο κύριος Καμπακάκης δεν καταβάλλει την διατροφή του παιδιού. Το οποίο είναι ανυπόστατο και ψευδές. Καταβάλλει κανονικότατα, η μόνη δικαστική απόφαση που είχε βγει αναφορικά με την διατροφή, έχει απωλέσει την ισχύ της από το 2019. Παρόλα αυτά, ο κύριος Καμπακάκης συνέχισε να καταβάλλει κανονικότατα. Συνήθως οι αποφάσεις για διατροφή έχουν διετή ισχύ. Είχε λήξει το 2019 και εκείνος συνέχισε να καταβάλλει.

Πρόσφατα έχει τροποιηθεί ο νόμος για την επιμέλεια. Έχουν υπάρξει τροποποιήσεις στον ποινικό κώδικα και στο αστικό δίκαιο. Όσον αφορά τα τέκνα που είναι γεννημένα εκτός γάμου των γονέων τους, εάν ο πατέρας έχει αναγνωρίσει το παιδί, με το προηγούμενο νομικό καθεστώς την αποκλειστική επιμέλεια την ασκούσε η μάνα, με τη νέα νομοθεσία, είναι πλέον κοινή η γονική μέριμνα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.